Χριστόφας: “Θέλουμε να κρατηθούμε ψηλά”

Οι δηλώσεις του κεντρικού του Ηρακλή, Νίκου Χριστόφα!

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά όσα είπε στο “Libero fm”:

Για την προσφορά του και για τις καλές εμφανίσεις δήλωσε: “Προσφέρουμε τα μέγιστα δυνατά για τη νίκη. Ο καθένας που μπαίνει απο τον παγκο κανει οτι μπορεί. Ακόμα και ο Στεφανίδης και ο Τσουμάκας, που είχε αγωνιστεί οτάν είχε τραυματιστεί ο Καλαντάτζε έκανε ότι μπορεί και γενικά όσα παιδιά μπαίνουν από τον πάγκο ως αλλαγές βοηθάνε την ομάδα”.

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της τετράδας τόνισε: “Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Επίσης με τις μεταγραφές που θα γίνουν τα Χριστούγεννα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως όλοι θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να κερδίσει την Tετάρτη στην έδρα του Ολυμπιακού: ” Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μέχρι στιγμής. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέφερε: “Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα και θα δούμε μέσα στο γήπεδο τι θα γίνει”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top