Παρέμβαση εισαγγελέα για Παπαθανασάκη

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η τοποθέτηση του Σπύρου Παπαθανασάκη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περί προτάσεων από άτομα που ήθελαν να πάρουν τον Ηρακλή και να τον μπλέξουν σε στοιχηματικά παιχνίδια αποτέλεσαν το λόγο για τον οποίο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε από τον αθλητικό εισαγγελέα, Φίλιππο Καρατσίδη, να διενεργήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Στόχος αποτελεί να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις και πιο συγκεκριμένα αδικήματα που συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο, π.χ. εκβίαση ή άλλες αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις.

 

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να ζητήσει από τον Σπύρο Παπαθανασάκη να καταθέσει ως μάρτυρας και να προσδιορίσει τα ακριβή πραγματικά περιστατικά καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτά. Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Στη σχετική του τοποθέτηση ο Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε πως… «είναι αλήθεια ότι έχουν στείλει κόσμο για να αγοράσουν την ομάδα και να παίζει σε τέτοια παιχνίδια με στοιχήματα. Εγώ είμαι καθαρός και δεν κάνω τέτοια. Εγώ τους απέφυγα».

 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top