Ποντίκης: «Τελείως απροστάτευτος ο Ηρακλής, χρειάζεται γενική κινητοποίηση»

Οι δηλώσεις του Νίκου Ποντίκη στο “Μετρόπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο “Μετρόπολις 95,5” μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για τη διάσωση του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρωτοβουλίες συνάντησης με Παπαθανασάκη: «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, όμως, οι προσπάθειες θα συνεχιστούν. Μέχρι στιγμής έγιναν πολλές προσπάθειες αλλά όλες έχουν πέσει στο κενό και υπάρχει μια σχετική απογοήτευση. Ανά πασά στιγμή θα είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε και να σώσουμε την παρτίδα. Πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο».

Για το εάν οι προσπάθειες θα μετατεθούν για το καλοκαίρι: «Για να σωθεί η παρτίδα και η ομάδα πρέπει να γίνει κινητοποίηση φίλαθλων, βετεράνων, γενικά όλου του Ηρακλή για να μπορέσει να σωθεί. Γιατί η ομάδα είναι τελείως απροστάτευτη και κανένας παράγοντας δεν υπάρχει. Μπορείς να καταλάβεις μετά πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές και υπάρχει και περισσότερη χαλαρότητα, η απογοήτευση είναι εμφανής και εάν θα γίνει αλλαγή είναι σημαντικό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπάρχει πλέον ένα σερί αγώνων απέναντι σε ομάδες που ανταγωνιζόμαστε και μπορούμε. Με την προϋπόθεση ότι θα γίνει η αλλαγή και θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top