Επτά ματς… όλη η χρονιά!

Μέχρι τέλη Γενάρη κρίνονται όλα!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μετά τη νέα ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-0), τα πράγματα ζορίζουν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ωστόσο, το πρόγραμμα που ακολουθεί αν ο Ηρακλής το εκμεταλλευτεί μπορεί να σώσει την παρτίδα. Αλλιώς λέει ένα πρόωρο αντίο. Το πρόγραμμα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και έπειτα είναι στα μέτρα των “κυανόλευκων”.

Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αντιμετωπίζει την ομάδα της Τρίπολης και στη συνέχεια ακολουθεί η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων. Η επανέναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 3 του Γενάρη (2017), όπου ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση.

Αντεπίθεση όπου περιλαμβάνει επτά “τελικούς”, επτά ματς… όλη η χρονιά! Το πρώτο είναι την προσεχή Κυριακή (18/12 – 17:15) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα στον Ιανουάριο ακολουθούν δύο παιχνίδια με Ξάνθη, άλλα δύο με Βέροια, ένα με Κέρκυρα και ένα με ΑΕΛ.

Αυτοί είναι οι επτά “τελικοί” της χρονιάς, από τους οποίους ο Ηρακλής τους πέντε τους έχει στο Καυτανζόγλειο. Πράγμα που σημαίνει πως αν οι “κυανόλευκοι” δε μαζέψουν τους απαραίτητους βαθμούς λένε ένα πρόωρο… αντίο στη Σούπερ Λιγκ, αλλά για να πάρουν όμως αυτούς τους απαραίτητους βαθμούς χρειάζεται να αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να αγωνιστούν από τις 3 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την Ξάνθη!

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top