Ορφανός: “Δείξαμε αντίδραση”

Ο Γιάννης Ορφανός μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην BlueArena…

Βόλει, Ηρακλής

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και κυρίως για την αντίδραση που έβγαλε μετά την κάκιστη εμφάνιση στο κρατικό της Πυλαίας.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, καθώς καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους. Ήθελα να δω την αντίδραση της ομάδας μετά την κάκιστη εμφάνιση μας την προηγούμενη αγωνστική κόντρα στον “δικέφαλο”. Κάναμε καλή προσπάθεια με εξαίρεση το δεύτερο σετ όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ωστόσο, δε θα ήταν και εύκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Χαλκίδας έχει δείξει βελτίωση στους τελευταίους αγώνες, αλλά αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε εντός έδρας δε χαλάει”.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: “Έρχονται τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα με Ολυμπιακό στου Ρέντη, μετά με Παναθηναϊκό στη Μίκρα και στη συνέχεια στο “Ζηρίνειο” κόντρα στη Κηφισία. Πρέπει ωστόσο μετά από αυτές τις αναμετρήσεις να παραμείνουμε ψηλά”.

Για την κατάσταση του Λεβάν Καλαντάτζε: “Φαίνεται πως ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Θα έπρεπε να τον είχα προστατέψει και στο παιχνίδι στο κρατικό της Πυλαίας. Ωστόσο, σήμερα έδειξε καλύτερο πρόσωπο από την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ξέρουμε βέβαια σε πόσο καιρό θα μπορούμε να του πάρουμε το 100%. Σίγουρα όχι από τα παιχνίδια που έρχονται”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top