Ελεύθεροι οι οπαδοί – Δημόσιο ευχαριστώ της Α.Θ. 10 στους οπαδούς του ΠΑΣ!

Οπαδική αλληλεγγύη!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός γηπέδου είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής διοίκησης Παπαθανασάκη-Καγιούλη και της κουστωδίας τους.

Ο “κυανόλευκος” λαός έδειξε για ακόμη μια φορά πως όλοι αυτοί οι… απίθανοι είναι ανεπιθύμητοι, καθώς εκτός γηπέδου ο κόσμος ήταν σαφώς περισσότερος από αυτούς που ήταν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου.

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα ωστόσο υπήρχαν και συλλήψεις οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ από τις αστυνομικές δυνάμεις που κατέκλυσαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου λες και γινόταν… πόλεμος.

Με νεότερη ενημέρωση της Α.Θ.10 οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η ανακοίνωση του “κυανόλευκου” συνδέσμου δίνει δημόσιο ευχαριστώ και σεβασμό στους οπαδούς του ΠΑΣ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από νέα επικοινωνία με τους δικηγόρους του συνδέσμου ενημερωθήκαμε οτι οι οπαδοί μας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κάποια κατηγορία!!! Οπότε το αυριανό μας ραντεβού για τα δικαστήρια ακυρώνεται!!!

ΥΓ: Ένα δημόσιο ευχαριστώ και σεβασμός στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων έβριζαν τους μπάτσους και τους απατεώνες της διοίκησης μας.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top