Σαρλής: “Διαλύουν τον Ηρακλή…”

Με νέες δηλώσεις του ο Μάκης Σαρλής εξαπέλυσε επίθεση εναντίον αυτών που “διοικούν” τον Ηρακλή!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena Fm”:

«Σήμερα πρέπει στο Κατσάνειο στις 4 να έχει πολύ κόσμο. Να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Τους πολλούς τους θέλουμε στο Κατσάνειο, αλλά ας είναι ο κόσμος μισή ώρα πριν το ματς στο Καυτανζόγλειο. Θεωρώ ότι έχουν εισιτήρια.

Μη φάνε τον παπά ότι δε θα γίνει με κόσμο το ματς. Θα το διεκδικήσουμε να μπούμε στο γήπεδο. Έχουμε σύμμαχο όλον τον κόσμο, τον υπουργό δικαιοσύνης. Δεν είναι εταιρίες με τυριά και γιαούρτια. Εδώ είναι οπαδοί από πίσω και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι τόσο θλιβερά και αηδιαστικά. Ότι κι να είχαμε παλιά επί Χούλη αυτό τώρα είναι το χειρότερο που μας έτυχε. Οι παίκτες είναι μαζί μας. Δεν πληρώνουν τα συμβόλαια. Θα χάσουμε και τους παίκτες στους τέλους. Ο Ηρακλής καταστράφηκε με αυτούς. Τον διαλύουν.

 

Τώρα δεν είμαστε σε φυσιολογικότητα. Τώρα ξοδεύουμε τόσα λεφτά στους μπράβους. Αν έμπαινε ο Καραβασιλίδης, θα πηγαίναμε σε μια κανονικότητα, θα επέστρεφε ο κόσμος, Περίμενε μήπως πρώτα να γίνει δεν έβγαινε να μιλήσει.

Εμείς δε θα είχαμε Σαββίδη να βάλει 3 εκατομμύρια, αλλά θα ήταν πολλοί μικροί πλούσιοι να το πω έτσι. Θα γύριζε ο κόσμος, οι πληρωμές θα ήταν πιο κανονικές.

Αν σου μείνει ο Ηρακλής στα χέρια και πέσει ποιος θα σου δώσει τα λεφτά που λες ότι έβγαλες; Τον ρωτήσαμε και απάντησε «θα το ρισκάρω»

Μη γίνουμε και Νίκη Βόλου και δε συνεχίζουμε να παίζουμε γιατί σχεδόν όλοι οι παίκτες δικαιούνται προσφυγής. Αυτοί θέλουν να πουλήσουν παίκτες. Είναι μάνατζερ. Θέλουν να κάνουν 90λεπτα οι παίκτες για να τους πουλήσουν. Δεν τους νοιάζει καθόλου ο Ηρακλής. Το μόνο καλό που μπορούν να κάνουν στον Ηρακλή είναι να πάνε σπίτια τους.

Αν πέσουμε και είναι αυτοί ποιος δε θα θυμάται με αηδιαστικό τρόπο Παπαθανασάκη και Καγιούλη; Θα υπάρχει αιώνιο μίσος γι’ αυτούς.

Δεν μπορεί τόσο μίσος κατά του συλλόγου. Δεν γίνεται να μη τους θέλει κανένας και να μη φεύγουν».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top