«Σε καλό δρόμο ο Καραβασιλίδης»

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος υπογραμμίζει πως Παπαθανασάκης-Καγιούλης δέχονται να αποχωρήσουν

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ, Θόδωρος Δρακόπουλος, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 FM τονίζοντας πως οι επαφές του Γιώργου Καραβασιλίδη με Σπύρο Παπαθανασάκη και Νίκο Καγιούλη είναι σε καλό δρόμο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν θα γίνει συνάντηση: «Νομίζω συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει, γιατί ο κ. Καραβασιλίδης ήρθε ήδη σε επαφή με τον κ. Καγιούλη και τον κ. Παπαθανασάκη και το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Έχει συνεννοηθεί με τους δύο και δέχονται να αποχωρήσουν. Απλώς έχουμε ζητήσει τον έλεγχο. Αν τον δεχθούν, τότε το θέμα θα λήξει. Περιμένουμε μέρα με τη μέρα να δεχθούν τον έλεγχο. Πρέπει να έχουμε εικόνα της κατάστασης για να προχωρήσουμε. Ο κ. Καγιούλης έλεγε για 200.000 το μήνα και έχει πάει στις 350.000. Πρέπει να ξέρουμε ακριβώς».

 

Για το αν θα βρεθεί με τον κ. Καγιούλη: «Εγώ δε νομίζω να βρεθώ μαζί του, δεν έχουμε να πούμε και κάτι. Ο κ. Καγιούλης έχει δεχθεί να αποχωρήσει. Αν δεχθούν τον έλεγχο και συμφωνήσουν, θα αποχωρήσει. Το διεμήνυσε στον κ. Καραβασιλίδη. Αν υπάρχουν λεφτά που έχει βάλει στην ομάδα θα τα πάρει. Θέλουμε να δούμε που έχουν πάει αυτά τα χρήματα που λέει ότι έβαλε. Το θέμα δεν είναι ο Καγιούλης, αλλά ο Παπαθανασάκης. Αυτός είναι μεγαλομέτοχος».

 

Για την καθυστέρηση που παρατηρείται εδώ και καιρό για το θέμα: «Περιμένουμε να μας δώσει το πράσινο φως ο Παπαθανασάκης. Εχουν σφίξει τα λουριά και δεν τους συμφέρει να κωλύουν την κατάσταση. Όσο γρηγορότερα βρεθεί ΄λύση γι’ αυτούς και για εμάς θα είναι το καλύτερο για όλους. Κάθε μέρα που περνά επιβαρύνεται η ομάδα. Το βλέπω δύσκολο, αλλά ελπίζουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει».

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top