Ποντίκης: «Θα ορίσουμε νέο ραντεβού»

Τι λέει ο Ποντίκης για τη μη πραγματοποίηση συνάντησης με τον Καγίουλη

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για το γεγονός πως δεν βρέθηκαν στη συνάντηση με τον Νίκο Καγιούλη τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 FM ο Νίκος Ποντίκης.

Τόνισε πως η απουσία του λογιστή του Θόδωρου Δρακόπουλου ήταν η αιτία και η παρουσία του είναι απαραίτητη, ενώ είπε πως θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού των δύο πλευρών.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM

 

Για το λόγο που δεν έγινε το ραντεβού: «Δεν έγινε λόγω απρόοπτου προβλήματος του λογιστή του κ. Δρακόπουλου, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την συνάντηση».

 

Για το οτι ο κ. Καγιούλης λέει πως δεν πήγε κανείς, σχολίασε: «Εγώ προσωπικά ενημέρωσα τον κ. Καγιούλη, είχαμε πάει και στη Μίκρα, αλλά λόγω του απρόοπτου δεν έγινε η συνάντηση».

 

Για το αν ανανεώθηκε το ραντεβού: «Δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο, για το πότε θα ξαναγίνει, αλλά σίγουρα αυτές της μέρες θα ορίσουμε.

Όλοι όσοι είμασταν στην επιτροπή αγωνιούμε. Δεν έχει σημασία τώρα εάν δεν ήρθε ο ένας. Οπότε εκ των πραγμάτων τώρα ανησυχούμε γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας και όπως έχω ξαναπεί, η κατάσταση τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη».

 

Για το ότι αυτοί που καταστρέφουν τον Ηρακλή, κατηγορούν εσάς: «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει ο κ. Καγιούλης. Αν τα πίστευε δεν θα ήθελε να γίνει αυτό το ραντεβού. Κανένας Παπαθανασάκης και κανένας Καγιούλης, δεν μπορεί να αμαυρώσει την πορεία μας, όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια, παίζει με πορτοκαλοκόκκινες φανέλες, ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα τα παίξουμε είτε με τις μπλε είτε με τις άσπρες».

 

Για το αν υπάρχει πρόθεση από τον κ. Καγιούλη να αφήσει την ομάδα, αν του δοθούν τα χρήματα: «Όχι δεν είπε κάτι τέτοιο. Θέλω να πω, πως, ότι και αν γίνει πρέπει όλοι στον Ηρακλή να είμαστε ενωμένοι για να σώσουμε την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top