Μην παίζετε το παιχνίδι του Καγιούλη

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις (…) στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και στο υστερόγραφο θέτει ένα ρητορικό ερώτημα.

Παρακολουθώ εξ αποστάσεως το σήριαλ της ΠΑΕ Ηρακλής και αυτό που εισπράττω είναι η επικοινωνιακή νίκη του Νίκου Καγιούλη. Ο «Mr Τίποτας» (είναι κάτι επισήμως και δεν το γνωρίζω;) στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, έχει καταφέρει να πείσει μία μερίδα του κόσμου ότι αποτελεί την μοναδική ελπίδα επιβίωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και το έχει καταφέρει, διότι αυτός διαθέτει στρατηγική, σε αντίθεση με τα μέλη της -άτυπης- επιτροπής που είχε συσταθεί και αμφιβάλλω αν εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο Καγιούλης επαναλαμβάνει διαρκώς ότι αποχωρεί την επόμενη στιγμή αν βρεθεί μία αξιόπιστη λύση και είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνάντηση. Και αντί να βρεθεί κάποιος να του πει… «Εμείς θα συζητήσουμε με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και όχι με τον οποιονδήποτε», κάθονται και εκτίθενται με τον εάν έλαβαν πρόσκληση για να συναντηθούν ή αν είδαν το μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Αστειότητες δηλαδή.

Αντί λοιπόν να παίζουν το -ανούσιο- παιχνίδι του Καγιούλη και να εκτίθενται επικοινωνιακά, μήπως θα ήταν προτιμότερο να ανοίξει μία συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή; Διότι είναι προφανές ότι το τέλος της σημερινής διοίκησης πλησιάζει. Το ζητούμενο είναι να μην συνδυαστεί με το τέλος του Ηρακλή.

Υ.Γ.1 Σε προηγούμενο άρθρο εξήρα την προσφορά του Δρακόπουλου για να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα στο μπάσκετ. Σήμερα όμως νιώθω την ανάγκη να του επιστήσω την προσοχή σχετικά με την εμπλοκή του στο ποδοσφαιρικό πρόβλημα. Πέρα από την φθορά που του έχουν προκαλέσει οι τακτικές του εμφανίσεις στα ερτζιανά, υπάρχει και ο σοβαρός κίνδυνος παραμέλησης της ομάδας μπάσκετ. Πρώτιστο μέλημα για φέτος, θα πρέπει να είναι η άνοδος στην Α1.

Υ.Γ.2 Ποιο από τα δύο αποτελεί δυσφήμιση του αθλήματος; Μία πλαστή ενημερότητα ή το στήσιμο παικτών σε ποδοσφαιρικό αγώνα, το οποίο καταγγέλλει σε πραγματικό χρόνο και όχι μετά από 3-4 χρόνια, ο προπονητής της ομάδας;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top