Θα τρίζουν τα κόκκαλα των εθνικών ηρώων μας

Το σχόλιο του Δημήτρη Βλάχου, με αφορμή την συμπλήρωση 108 ετών από την ίδρυση του Ηρακλή.

Τα γενέθλια είναι μία ημέρα γιορτής. Και έτσι θα πρέπει να είναι η σημερινή για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος. Υπάρχει όμως έστω και ένας οπαδός αυτής της ομάδας που έχει το κουράγιο να γιορτάσει; Πώς να γιορτάσεις, όταν το σημαντικότερο τμήμα του συλλόγου οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή;

Πέρσι, τέτοια ημέρα, πιστεύαμε ότι τα καλύτερα έρχονται. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, φέτος μπορούμε να πούμε ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας με αυτούς που έχουμε μπλέξει.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κατσάνη και του Ιβάνωφ με αυτά που συμβαίνουν στη ναυαρχίδα του συλλόγου και δυστυχώς φαίνεται ότι όλοι έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα της διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εξάδα Παπαθανασάκη, Καγιούλη, Νικολαΐδη, Μπέκα, Μπουγιουκλή, Κασδοβασίλη.

Το μόνο (αλλά πολύ σημαντικό) γεγονός των γενεθλίων, είναι ότι μπάσκετ και βόλεϊ δείχνουν να ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους. Το μπάσκετ προς την Α1 και το βόλεϊ προς την κορυφή. Για να συμβούν όμως και τα δύο, η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη.

Κλείνοντας, μία ευχή: Να είμαστε όλοι γεροί στα 109α γενέθλια του συλλόγου, στα οποία και τα τρία τμήματα να έχουν διοικούντες που αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top