Στεφανίδης: “Τεράστια η απουσία του Καλαντάτζε”

Οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή του χθεσινού αγώνα, Χρήστου Στεφανίδη…

Βόλει, Ηρακλής

Αναγκάστηκε να καλύψει το τεράστιο κενό του Καλαντάντζε και τα κατάφερε με εντυπωσιακό και κυρίως… έξυπνο τρόπο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Στεφανίδη που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο παίκτης του Ηρακλή σε δηλώσεις του στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο Καλαντάντζε στην ομάδα, στο θετικό αποτέλεσμα επί του Εθνικού, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον δικέφαλο στο Κρατικό της Πυλαίας.

Αναλυτικά:

“Πολύ σημαντική νίκη. Αποδείξαμε και πάλι πως ο φετινός Ηρακλής είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Με τις νίκες ανοίγει και η δίκη μας όρεξη. Η απουσία του Καλαντάντζε είναι τεράστια. Όμως όλοι μας παίζουμε και γι’ αυτόν. Εγώ κλήθηκα να τον αντικαταστήσω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα προσπάθησαμε πολύ να βρεθούμε με τον πασαδόρο και όπως φάνηκε το καταφέραμε”.

Για το παιχνίδι στο Κρατικό της Πυλαίας: “Είναι ένα ντέρμπι. Έχουμε καλή ψυχολόγια και θα πάμε να κερδίσουμε. Μακάρι να έχουμε και τον Λεβάν μαζί μας. Θελουμε την νίκη για τον κόσμο μας, για εμάς και για τον σύλλογο”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Δεν έχει ταβάνι αυτή η ομάδα. Θελουμε να μείνουμε ψηλά και βλέπουμε. Υπάρχει ακόμα δρόμος”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top