«Για το αήττητο της έδρας»

Σύνθημα νέας νίκης…

Βόλει, Ηρακλής

Η τοποθέτηση του προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Ορφανού για τον αγώνα με τον Εθνικό, η επιτροφή των δύο και η άποψη του Κάσσανδρου Στίγγα:

«Αήττητο στην έδρα μας»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Πέρασαμε δύσκολη εβδομάδα που έπρεπε να ανασυνταχθούμε μετά τον αγώνα στο Βραχάτι αλλά και να κάνουμε αποθεραπείες. Εχουμε προετοιμαστεί για δύσκολο αγώνα απέναντι σε ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Όπως δείξαμε και με τον Παμβοχαϊκό η ομάδα μπορεί και χωρίς τον Καλαντάντζε αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν γίνεται να παίζεις συνέχεια χωρίς το διαγώνιο σου αλλά η υγεία των αθλητών προέχει. Θα το παλέψουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας».

Επιστροφή Στίγγα, Παλέντζα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με όπλο τη θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει με τον Ηρακλή θα προσπαθήσει να σημειώσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του και την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο Κάσσανδρος Στίγγας και ο Νίκος Παλέντζας θα παίξουν κόντρα στην παλιά τους ομάδα.

«Είμαστε έτοιμοι»

Ο κεντρικός του Εθνικού, Κάσσανδρος Στίγγας που τη σεζόν 2015-16 αγωνίζονταν στον Ηρακλή δήλωσε: «Παίζουμε με την παλιά μου ομάδα. Περάσαμε μαζί με τον Παλέντζα μία έντονη και δύσκολη χρονιά. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα αλλά το μυαλό μου είναι στη νίκη του Εθνικού. Εφέτος ο Ηρακλής έχει καλύτερη ομάδα και ο κόσμος είναι πιο κοντά. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Με ή χωρίς τον Καλαντάντζε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Περάσαμε έναν δύσκολο κύκλο αγώνων με τους πρωτοπόρους και πλέον έχουμε μπροστά πιο βατούς αντιπάλους για να πάρουμε βαθμούς».

Πηγή: Volleyleague.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top