«Δευτέρα στα δικαστήρια»

Στο πλευρό των 22…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους 22 από την Αυτόνομη Θύρα 10, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης την προσεχή Δευτέρα.

 

Αναλυτικά:

 

«Ήτανε Δεκέμβριος του 2010, παραμονές αλλαγής του χρόνου, όταν μπάτσοι και τούρκοι συνεργάστηκαν τέλεια ώστε να χτυπήσουνε τα γραφεία μας στην παλτεία Αριστοτέλους. Τα γεγονότα είναι γνωστά σε όλους μας. Όταν οι ρουφιάνοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν, σειρά πήρανε οι μπάτσοι. Οι αμυνόμενοι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν κατηγορούμενοι. Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και τότε πίστεψαν πως έτσι απλά κερδίσανε. Δε λογαριάσανε όμως ότι ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι μόνο αυτοί οι 22.

Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ βγήκε κατα χιλιάδες στους δρόμους, ήτανε κάθε μέρα στα δικαστήρια, έκανε Πρωτοχρονιά έξω από το αστυνομικό μέγαρο και στήριξε ηθικά και οικονομικά όλα τα αδέρφια μας που βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα. Στον πόλεμο και τη στοχοποίηση που υπάρχει εδώ και χρόνια στο σύλλογο μας και στο οπαδικό μας κίνημα, εμείς απαντάμε με την αλλυλεγγύη μας και ότι κανένας δε θα είναι μόνος του ποτέ και πουθενά.

Τη Δευτέρα 28/11 στις 9:00 το πρωί καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να βρεθεί στα δικαστήρια και να στηρίξει με την παρούσια του τα 22 αδέλφια μας, όπου θα βρίσκονται για την προγραμματισμένη δίκη.

Υγ. 1 : ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ!

Υγ. 2 : ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

Υγ. 3 : Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top