Που αναζητεί ενίσχυση ο Ηρακλής

Εχει ξεκινήσει το ψάξιμο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η διοικητική (περιορισμένων δυνατοτήτων και καταστροφικών αποτελεσμάτων) παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη, έβαλε τον Ηρακλή στη δύσκολη κατάσταση της μη αδειοδότησης.

 

Κι αν πριν από το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» τα δεδομένα ήταν πιο ελαστικά, πιο ευοίωνα και θετικά, σ’ αυτό που έρχεται, του Γενάρη, είναι περισσότερο αυστηρά και περιορισμένα.

 

Το καλοκαίρι ο Ηρακλής και χρόνο είχε και η αγορά ήταν πιο «γεμάτη» και δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίου (για παίκτη εκτός περιορισμών) και μια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης με ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας κι εθνικότητας (ασχέτως αν με τη διοικητική γκάφα ολκής τη σπατάλησε με τον παραμένοντα Μοντέιρο!).

 

Μπαίνοντας σε μεταγραφικό mood οι «κυανόλευκοι» έχουν δικαίωμα απόκτησης απεριόριστου αριθμού ποδοσφαιριστών 23 ετών και κάτω (γεννηθέντων 1/1/1993) κι ενός εκτός ηλικιακού περιορισμού, όμως άπαντες πρέπει να είναι Έλληνες, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα.

 

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επιλογές είναι λιγοστές. Ελάχιστες. Πώς θα κινηθεί ο Ηρακλής μ’ όλα αυτά τα δεδομένα; Ο Νίκος Καγιούλης ήδη έδειξε τις προθέσεις του στην επαφή για την προοπτική δανεισμού τριών ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ πάντως… Κίνηση που φούντωσε ακόμη περισσότερο τη συσσωρευμένη οργή που υπάρχει στον κόσμο.

 

Σε κάθε γραμμή

 

Σύμφωνα μ’ όσα προκύπτουν η μεταγραφική προεργασία έχει ξεκινήσει από πλευράς Σάββα Παντελίδη. Έχοντας σαφή εικόνα για το έμψυχο υλικό και τις αδυναμίες του, ο προπονητής του Ηρακλή εστιάζει σε συγκεκριμένες θέσεις όπου χρίζει ενίσχυσης η ομάδα. Όχι απαραίτητα ιεραρχικά ο Παντελίδης ψάχνει «οκτάρι», δεξί μπακ κι έναν εξτρέμ.

 

Έναν ποδοσφαιριστή δυναμικό, box to box στον άξονα, έναν παίκτη που θα μπορέσει και να συμβάλλει στο ανασταλτικό κομμάτι και να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να μοιράσει παιχνίδι.

 

Έναν ποδοσφαιριστή «καθαρόαιμο» δεξιό οπισθοφύλακα που θα δώσει σίγουρη λύση και θα απελευθερώσει παράλληλα και τον Κυριακίδη που κατ’ ανάγκη παίζει στη θέση.

 

Κι έναν εξτρέμ (είτε αριστερά, είτε δεξιά) που να δώσει αυτά που εμφανώς λείπουν στις πτέρυγες μεσοεπιθετικά από τον Ηρακλή. Ταχύτητα, διεισδητικότητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Έναν παίκτη που θα μπορεί ίσως ακόμη και να πατήσει περιοχή, αλλά κυρίως που θα τροφοδοτήσει από τα άκρα τον φορ.

Πηγή: Metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top