Δουλειές στην πλάτη του Ηρακλή

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την… κάψα του Νίκου Καγιούλη να αποκτήσει δανεικούς από τους «4».

Η πρόθεση του Νίκου Καγιούλη να φέρει στον Ηρακλή δανεικούς από τις τέσσερις (οικονομικά) ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις. Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω για ποιον λόγο συμφωνώ με όσους είναι εναντίον μία τέτοιας κίνησης, διότι πολύ απλά όποιος νιώθει από Ηρακλή και βίωσε από κοντά τα καλοκαίρια του 2010 και του 2011, αηδιάζει και μόνο στην σκέψη της συνεργασίας με συγκεκριμένες ομάδες.

Θεωρείτε όμως ότι στο μυαλό του Καγιούλη υπάρχει μόνο το συμφέρον του Ηρακλή, πίσω από την πρόθεσή του να φέρει δανεικούς από τους «4»; Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Ο Καγιούλης είναι προσωρινός στον Ηρακλή, αλλά θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου ως ατζέντης.

Και για να παραμείνει στον χώρο, θα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στις ομάδες που έχουν το χρήμα. Πρόσβαση την οποία δεν έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την περίπτωση του Κάτσε, τον οποίο πάντως βρήκε στον δικέφαλο.

Και μέσω του Ηρακλή, θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει πόρτες που μέχρι σήμερα ήταν κλειστές για τον Έλληνα ατζέντη.

Υ.Γ. Από τον Καγιούλη δεν έχω απαίτηση να γνωρίζει τι έγινε και ποιες ομάδες οδήγησαν (ή έβαλαν πλάτη) τον Ηρακλή στην Δ’ εθνική. Ο δικηγόρος όμως που είναι Ηρακλής και πιθανόν να συμμετείχε σε κάποια ή κάποιες πορείες εκείνων των καλοκαιριών, γνωρίζει. Και η ιστορία θα γράψει ότι επί των ημερών του γράφτηκε μία ακόμη μαύρη σελίδα, στο βιβλίο ντροπής που δημιουργεί η σημερινή διοίκηση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top