Δεν περνάει κανείς!

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ψυχικού…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής, όπου επικράτησε του Ψυχικού με 77-64 στο κλειστό του Ιβανωφείου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου και έπειτα και κατέκτησε άνετα το ρόζ φύλλο αγώνα.

Το ξεκίνημα ήταν καλό για τον Ηρακλή όπου απέκτησε μια διαφορά έξι πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (23-17), ενώ θα μπορούσε η διαφορά να ήταν και μεγαλύτερη.

Ωστόσο, το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν… σκιά του πρώτου με τις δύο ομάδες να… σπάνε τα στεφάνια για περίπου πέντε λεπτά, αλλά ο Ηρακλής παρέμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος της δεύτερης περιόδου (34-30).

Η εικόνα άλλαξε σαφώς προς το καλύτερο στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ο Ηρακλής δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ μέχρι τα μισά της περιόδου. Εκεί ήρθε ο Γκαγκαλούδης (δις) και ο Καλαϊτζίδης για να στείλουν από τα 6,75 τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και να βάλουν ένα πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής παρέμεινε κυρίαρχος και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Χρυσόπουλο και Γκαγκαλούδη να δίνουν τη δική τους παράσταση.

Εκπληκτικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο κόσμος του Ηρακλή, που δε σταμάτησε λεπτό να στηρίζει την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενώ κόσμος και ομάδα τίμησαν την ημέρα μνήμης του αδικοχαμένου Αλέξη Μπόνια.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ-Ψυχικό 77-64

Ηρακλής (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 6, Γιαννακίδης, Τότσιος 4, Ονάσογλου 3 (1), Δέσπος 7, Χρυσόπουλος 23 (4), Γκαγκαλούδης 17 (3), Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 3 , Χείλαρης, Καλαϊτζίδης 14 (3/3)

Ψυχικό (Γ. Ρεντεμέλας): Νίκου 1, Αχής 2, Τσιότρας 4, Παπανικολάου 16 (3), Σακελλαρίου 3 (1),Μπάμπα 11, Σίνης 9, Τσιώκος 9, Μουράτος 9

Δεκάλεπτα: 23-17, 34-30, 60-46, 77-64

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top