Ιντζόγλου: «Μία νίκη αλλάζει τα πάντα»

O Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε στη Μetrosport για τα υπέρ και τα κατά της νέας διακοπής του πρωταθλήματος και τη διαμορφωθείσα βαθμολογική κατάσταση των κυανόλευκων

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο παλαιότερος μαζί με τον Χουάντερσον και ένας εξ αυτών που «νιώθει» από Ηρακλή. Συνεπώς και ο κατάλληλος για να τοποθετηθεί τόσο για τη δεινή βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται ο Ημίθεος όσο και για τα θετικά και αρνητικά μίας νέας διακοπής του Πρωταθλήματος. Για τα προαναφερθέντα και όχι μόνο μίλησε στη «Μ» ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

«Το… νόμισμα και σε αυτή την περίπτωση έχει δύο πλευρές. Εάν δεν αγωνιστούμε και αυτή την εβδομάδα ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να δουλέψει. Να μας μάθει καλύτερα, να περάσει τα στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα. Στα θετικά συγκαταλέγεται ο περισσότερος χρόνος που θα έχουν οι συμπαίκτες μου που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Περόνε, ο Στάμου, ο Χουάντερσον. Απαντες είναι πολύ καλοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Μία χρονική μετάθεση του Πρωταθλήματος ωστόσο ενεργοποιεί και τις ρήτρες που υπάρχουν με τη συνδρομητική τηλεόραση και αυτό καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί πρόβλημα και με τις πληρωμές που γίνονται σε όλες τις ομάδες, εννοείται και στον Ηρακλή».

«Θέλουμε επίσημο αγώνα»

Εκτός των θετικών όμως σύμφωνα με τον 28χρονο αμυντικό μέσο υπάρχουν και αρνητικά. Ένα εξ αυτών η έλλειψη ρυθμού που χάνεται από την από την απουσία επίσημων αναμετρήσεων.

«Παρότι η ομάδα μας δεν έχει κερδίσει ακόμη θέλουμε πολύ επίσημο αγώνα εντός Σαββατοκύριακου. Τόσο για να επιστρέψουμε στους ρυθμούς που είχαμε όσο και για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη. Να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξει τα πάντα. Κυρίως ψυχολογικά γιατί βαθμολογικά τίποτα δεν έχει τελειώσει στο 1/3 του Πρωταθλήματος».

«Αυτό που φοβούνται όλοι»

Στον Ηρακλή των… χιλίων προβλημάτων και της γενικότερης ανασφάλειας ουδείς μπορεί να αισθάνεται σίγουρος. Μοιραία η συζήτηση με τον Λευτέρη Ιντζόγλου περιστράφηκε και στο οικονομικό και στο αν έχει διαπιστώσει τάσεις φυγής από συμπαίκτες του.

«Όχι, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Απαντες έχουν καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει. Αν πάντως θελήσει κάποιος να φύγει δεν θα είναι βαθμολογικοί οι λόγοι. Αυτό που φοβούνται όλοι είναι η οικονομική και διοικητική ανασφάλεια. Εκεί χρειάζεται η ομάδα ηρεμία και λύσεις».

 

Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη φανέλα, που έμεινε στην ιστορική μνήμη του Ηρακλειδέα… (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top