«Είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Ο Νίκος Ποντίκης αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη και στο αγωνιστικό αδιέξοδο που γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής που είχε συσταθεί για εξεύρεση διοικητικής λύσης αναφέρθηκε στην παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη τον οποίο ουσιαστικά χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλο.

« Με τον κ. Παπαθανασάκη άκρη δε βγαίνει. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου, σε άλλο μήκος κύματος. Τελευταία έκανε ένα από τα πολλά του… τρικ. Πλέον περνάει περισσότερο από το μυαλό μας μήπως έχει στόχο την πτώση ή διάλυση του Ηρακλή. Με θύμα τον κ. Καγιούλη. Με την έννοια ότι αυτός βάζει χρήματα όπως λέει αλλά δεν θα τα πάρει. Αυτοί οι δύο βεβαίως διαχειρίζονται τα πράγματα και έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Δεν μπορείς με αυτούς τους ανθρώπους να ξέρεις ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα».

«Κατάσταση μη αναστρέψιμη»

Αναφορά εκτός του διοικητικού ωστόσο έγινε από τον Νίκο Ποντίκη και στο αγωνιστικό, το μέλλον του οποίου μόνο ευοίωνο δεν εκτιμάται από τον ίδιο.

«Αν δεν πάνε καλά τα αποτελέσματα στα επόμενα δύο παιχνίδια η κατάσταση θα γίνει μη αντιστρέψιμη. Ετσι όπως τα βλέπω η ομάδα δε θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα. Είναι και το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές που θα βοηθούσαν πολύ».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη φανέλα, που έμεινε στην ιστορική μνήμη του Ηρακλειδέα… (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top