Καγιούλης-Παπαθανασάκης κρατάνε σε “ομηρία” τον Ηρακλή!

«Δεμένος» με τον Νίκο Καγιούλη ο Σπύρος Παπαθανασάκης, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως δεν θέλει να παραχωρήσει τον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε και πολύ περισσότερο η εκ του σύνεγγυς συνάντηση στην Αθήνα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άφησε μία μικρή αχτίδα αισιοδοξίας.

Μικρή πολύ απλά γιατί ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι στερείται φερεγγυότητας. Αλλάζει συχνά και πολύ εύκολα άποψη και στάση, επηρεαζόμενος από το στενό του περιβάλλον και τις… παρέες που έχει κάνει κυρίως στην Αθήνα όπου και διαμένει μόνιμα. Το ίδιο αποδείχθηκε ότι συνέβη και μετά την τελευταία συζήτηση με τον Χρήστο Αντωνέλη. Η αρχικά καλή διάθεση και συναίσθηση της κατάστασης που καθημερινά γίνεται και δυσκολότερη-εις βάρος του μεγαλομετόχου- μετατράπηκε εντός ολίγων ωρών και πάλι σε μία αδιάλλακτη θέση.

Ούτε λόγος να γίνεται βεβαίως για «ενόχληση» του «Καναδού» και απάντηση-έστω και αρνητική-προς τον κ. Αντωνέλη ή κάποιο μέλος της Επιτροπής. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι και δε θέλει να παραχωρήσει την ομάδα, ακόμη και το μάνατζμεντ, και είναι προφανώς «δεμένος» από τον Νίκο Καγιούλη

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top