Γάτσης και Γκόμεζ για το ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις των Τάσο Γάτση και Ερνάντο Γκόμεζ…

Βόλει, Ηρακλής

Η κληρωτίδα για το Final-4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, που θα πραγματοποιηθεί 26-27 Ιανουαρίου στην Κύπρο, έβγαλε αντίπαλο του ΗΡΑΚΛΗ τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Ο αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ, Τάσος Γάτσης, αλλά και ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ, μίλησαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων ομάδων (ΗΡΑΚΛΗ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ) τόνισαν πως οι πιθανότητες τίτλου για κάθε ομάδα είναι 25%.

Ο έμπειρος κεντρικός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης, αναφέρθηκε στη δεύτερη παρουσία του Ημίθεου σε φάιναλ-4 το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το φάιναλ 4 είναι πολύ μακριά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εύχομαι να είναι υγιείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμεζ που στις 15 Οκτωβρίου τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο υποσχέθηκε να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ο Βενεζουελάνος αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Ηρακλή και συνολικά για τη διοργάνωση: «Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι εκεί. Το υπόσχομαι στην διοίκηση, στην ομάδα και στον κόσμο. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω να λάβω μέρος στη διοργάνωση. Είναι ένα ντέρμπι. Ο Ηρακλής έχει καλή απόδοση στην αρχή του πρωταθλήματος.  Δεν θα είναι ένας αγώνας Γκόμεζ εναντίον Καλαντάτζε, αλλιώς θα παίζαμε… τένις. Είναι καλό που ξέρουμε τον αντίπαλο γιατί μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top