«Θα βοηθήσω όσο μπορώ»

Ο Σάκης Παντελίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει με όρεξη στον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Παντελίδης βρίσκεται στον δρομο της επιστροφής στον Ηρακλή, μετά την θητεία του επί Γιάννη Χατζηνικολάου στον Ημίθεου. Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία του επίσημα, ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του να επιστρέψει στους «κυανόλευκους» και συνάμα να συνεργαστεί και πάλι με τον Σάββα Παντελίδη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

 

«Υπάρχει μια αρχική κουβέντα με τον κ. Σάββα Παντελίδη ο οποίος ζήτησε να συνεργαστούμε και είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με έναν τέτοιο προπονητή και μεγαλύτερη χαρά να γυρίσω σε ένα μεγάλο σύλλογο που γνώρισα ωραίες στιγμές. Η κατάσταση είναι δύσκολη αν και η βαθμολογική συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική και την ιστορία αυτής της ομάδας. Αν όλα τελειώσουν καλά και επιστρέψω θα δώσω το 100% για να βοηθήσω όσο μπορώ και να στρώσουν τα πράγματα.

 

Χθες τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Φάνηκε πάντως ότι αλλάζει κάτι στην ομάδα και αυτό το χρεώνεται και ο νέος προπονητής αλλά και όλα τα παιδιά που δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

 

Όσο παραμένει ο Ηρακλής στην τελευταία θέση, το βάρος που δέχονται οι ποδοσφαιριστές είναι όλο και μεγαλύτερο και αυτό τους κρατάει δυστυχώς πίσω. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Παντελίδη, μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top