Η στατιστική λέει την αλήθεια

Αρνητικές πρωτιές και αναιμικά επιθετικά ποσοστά για τον Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια. Και παρ’ ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα… αριθμών, στην περίπτωση του Ηρακλή περιγράφουν την κατάσταση.

 

Ο Ημίθεος έχει σκοράρει 6 γκολ σε 52 προσπάθειες. Σκοράρει δηλαδή ένα γκολ στις… κάτι λιγότερο από 9 προσπάθειες. Κοινώς δεν δημιουργεί, δεν απειλεί τον αντίπαλο και δεν έχει επιθετικότητα στο παιχνίδι του.

 

Ανασταλτικά η στατιστική λέει πως ο Ηρακλής έχει δεχθεί 12 γκολ. Οι αντίπαλοί του έχουν δημιουργήσει 111 (…) τελικές προσπάθειες (ένα γκολ ανά κάτι παραπάνω από 9 προσπάθειες δηλαδή), ενδεικτικό του γεγονότος ότι οι «κυανόλευκοι» περιορίζονται σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι τους. Δεν κρατούν μπαλα στην κατοχή τους για να μειώσουν τις επιθέσεις του αντιπάλου και να δημιουργήσουν οι ίδιοι προϋποθέσεις για το γκολ.

Ο Ηρακλής είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του Πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί τις περισσότερες ευκαιρίες…

 

Ο Ημίθεος πρωτεύει αρνητικά και στις κίτρινες κάρτες (35), όπως και στις κόκκινες (3). Εμφανώς σ’ αυτό το κομμάτι ρόλο παίζει και η διαιτητική αντιμετώπιση που έχει, η απάθεια της διοίκησης να προφυλλάξει την ομάδα και το γεγονός πως η ΚΕΔ δεν την υπολογίζει (τη διοίκηση) ορίζοντας συνεχώς άπειρους διαιτητές (ή παρά το σχετικό αίτημα ορίζει ξανά τον Κύζα…)!

 

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top