Κληρώνει το Final-4 του Λιγκ Καπ

Δείτε live την Τρίτη 8/11 στις 19:00 στο Novasports1HD την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και τη διαδικασία της κλήρωσης με τη συμμετοχή Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Βόλει, Ηρακλής

Αύριο Τρίτη 8/11 στην εκπομπή «Στο Φιλέ» θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του final-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016-2017 με τη συμμετοχή Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Την κλήρωση θα σχολιάσουν από το στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και ο πασέρ του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης, από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν και από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top