Βλάχος «Δεν με πήρε κανείς από τον Ηρακλή»

«Δεν έχω καμία πρόταση» υπογράμμισε ο Βαγγέλης Βλάχος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το όνομα του Βαγγέλη Βλάχου, εμφανίζεται μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο του Ηρακλή, όμως ο ίδιος με δηλώσεις του στον ArenaFM 89.4, τόνισε πως δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Τα όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος στον ArenaFM 89.4:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ φτωχό όταν δεν έχει δυνατή την Θεσσαλονίκη, όπως παλιά. Εύχομαι ο Ηρακλής να βρει προπονητή, όποιος και να είναι αυτός και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ηρακλή»

Στον Ηρακλή έχετε αφήσει κάτι στην μέση: «‘Άφησα κάτι στην μέση και ξέρετε πολύ καλά γιατί έγινε αυτό. Ήταν μια δικιά μου απόφαση 100 %, με πείραξε πολύ και στεναχωρήθηκα γιατί έφυγα από έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και μπορεί η προπονητική μου καριέρα να ήταν πολύ διαφορετική γιατί είχα έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μπορεί να φταίω και εγώ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουμε στα παλιά.

Δεν γίνεται ο Ηρακλή να παλεύει για την παραμονή. Για ακόμα μια χρονιά ταλαιπωρείται , αλλά νομίζω αγωνιστικά, παρότι δεν έκανε μεταγραφές, έχει καλή ομάδα. Ακόμα και στα παιχνίδια που έχασε έπαιξε πολύ καλά, όπως για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην Τούμπα. τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους, όπως την έδωσε και ο Νίκος ο Παπαδόπουλος. Αυτό που έχει πετύχει ο Νικόλας είναι κάτι το αξιοσημείωτο, έκανε πολύ ωραίο ομάδα και πρέπει να τα λέμε αυτά. Αν είχε στηριχτεί λίγο περισσότερο και βοηθούσε και λίγο η τύχη , τώρα θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά».

Έχει γίνει προσέγγιση από τους ανθρώπους του Ηρακλή;

Έχει γίνει πριν πολύ καιρό, αλλά η ομάδα είχε προπονητή και μάλιστα είναι φίλος μου (Νίκος Παπαδόπουλος). και τους είπε υπό τέτοιες συνθήκες δεν μπορώ να μιλήσω. Ποιος προπονητής θα είχε πρόταση από τον Ηρακλή και δεν δεχόταν, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται η ομάδα. Για όλους μας είναι ένα κίνητρο εξαιρετικά σπουδαίο και μεγάλο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία πρόταση, δεν με έχει πάρει κανένας από τον Ηρακλή. Αν όντως ενδιαφέρονται είναι μεγάλη μου τιμή και αν γίνει πρόταση θα το σκεφτώ και με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top