Ο έλεγχος παικτών και προπονητή

Ο Δημήτρης Βλάχος κρίνει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Λεωφόρο και τον Γιάννη Αμανατίδη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΠΕΡΝΙΣ

Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ, αλλά ήταν από τους βασικούς λόγους που ο Ηρακλής ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Είχε προβλήματα ανασταλτικά, ειδικά μετά την είσοδο του Εμποκού, ενώ δεν βοήθησε ούτε στο ελάχιστο δημιουργικά.

ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ

Δεν πήρε βοήθειες ούτε από τον Κούρο, ούτε και από τα αμυντικά χαφ, με συνέπεια να υπάρχουν στιγμές που έμενε μόνος με δύο και τρεις πράσινους. Θετικός ανασταλτικά, αρνητικός δημιουργικά.

ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ

Συγκινητικός ο Αργεντινός. Κρατούσε μόνος του ολόκληρη άμυνα και κάλυπτε την εμφανή αδυναμία του Βοσνακίδη. Ένας κούκος όμως δεν φέρνει την άνοιξη…

ΒΟΣΝΑΚΙΔΗΣ

Το παιδί είναι φιλότιμο, αλλά είναι πασιφανές ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Η παρουσία του στην ενδεκάδα αντί του Ζιαμπάρη, εκθέτει τον Αμανατίδη και δίνει τροφή για ποικίλα σχόλια.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Την Πέμπτη ήταν εκ των κορυφαίων και στα δύο μισά του γηπέδου. Σήμερα ήταν πολύ κακός. Η ομάδα έφαγε πολλές φάσεις από τον άξονα, ενώ δεν κατάφερε να ηρεμήσει και το παιχνίδι της ομάδας ως ο πλέον έμπειρος του άξονα.

ΡΟΥΣΟΣ

Είχε ορισμένες καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και αυτός ακολούθησε σε απόδοση τον Ιντζόγλου.

ΚΟΥΡΟΣ

Δεν βοήθησε ανασταλτικά τον Σαραμαντά στα πολλά ανεβάσματα του Μέστο, ενώ ήταν ακίνδυνος και δημιουργικά.

ΜΟΝΤΕΪΡΟ

Στα ρηχά νερά και πάλι ο Πορτογάλος, που είναι ένας τελείως διαφορετικός ποδοσφαιριστής από αυτόν που είδαμε στην Ολλανδία. Και η κακή παρουσία του, έχει επηρεάσει ολόκληρη την ομάδα.

ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Ελάχιστα πράγματα από τον Βραζιλιάνο. Στις λίγες φορές που η μπάλα πήγε σωστά στα πόδια του, οι επιλογές του ήταν συνήθως λανθασμένες.

ΛΑΜΠΡΟΥ

Ο μοναδικός επικίνδυνος παίκτης της ομάδας. Ήταν όμως απελπιστικά μόνος, αφού δεν πήρε βοήθειες ούτε από τους πλάγιους, ούτε από τον Λεοζίνιο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΣΑΣ

Καλύτερος από τον Κούρο, χωρίς πάντως να πιάσει και αυτός υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Κυνηγόπουλος του στέρησε μία ασίστ.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θετικός στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και κάλυψε σωστά χώρους ανασταλτικά.

ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Έπαιξε λίγο, αλλά έχασε την ευκαιρία της χρονιάς. Ήταν πάντως κινητικός.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Στου… κασίδι το κεφάλι μαθαίνει προπονητική. Η επιλογή του Βοσνακίδη αντί του Ζιαμπάρη, πέρα από άστοχη, είναι και ύποπτη. Αν δεν πάρει η ομάδα κανονικό προπονητή, ο υποβιβασμός είναι βέβαιος.

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top