«Θα μας δώσει ψυχολογία ο βαθμός»

Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή τόνισε στη Nova ότι η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του Κυπέλλου θα δώσει ώθηση για καλύτερη συνέχεια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Ηρακλή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή μίλησε στη Nova για τη δύσκολη συνέχεια των «κυανόλευκων» αλλά και για τον Παναθηναϊκό που τον χαρακτήρισε κομμάτι της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Λάμπρου:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top