Ένας… περίπατος και δύο βαριές ήττες

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών…

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ14(Β) – ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2015 5-0

Για το πρωτάθλημα της Κ14, η β” ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ συνέτριψε με σκορ 5-0 τους Αετούς Θεσ/νίκης 2015 στο γήπεδο των Χορτατζήδων.

Οι νεαροί του Χάρη Αποστολίδη ήταν καταιγιστικοί στο α” ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές φάσεις και πετυχαίνοντας 4 τέρματα, ενώ στο β” ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα, όπως ήταν φυσιολογικό, σημειώνοντας όμως ακόμη ένα γκολ για το τελικό 5-0.

Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν ο Σαλτσίδης (10′ πέναλτι και 17′), Φωστηρόπουλος (22′), Ανδρονίδης (34′) και Μώραλης (65′).

Η σύνθεση του ΗΡΑΚΛΗ: Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Κρούστης, Αλίγια, Γραμμένος, Στρίκος, Ανδρονίδης, Οσμάνι Μάριος, Σαλτσίδης, Καραγιάννης, Φωστηρόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Ασκαρίδης, Μώραλης, Οσμάνι Άρντι, Γιάνδος, Μανίκας.

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ13 6-0

Για το πρωτάθλημα της Κ13, ο ΗΡΑΚΛΗΣ γνώρισε βαριά σε έκταση ήττα με σκορ 6-0 από τους Μπέμπηδες 2000 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.

Οι νεαροί του Στάθη Μακράκη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 6-0.

Τα γκολ για τους Μπέμπηδες 2000 σημειώθηκαν στο 8′, το 20′, το 36′, το 41′, το 45′ και το 48′ (60 λεπτά η διάρκεια του αγώνα).

Για τον ΗΡΑΚΛΗ έπαιξαν οι εξής: Ντούρος, Παπαδόπουλος, Καούρας, Δόντζος, Απατσίδης, Ζάπρης, Νίκου, Τσαλκιτζής, Μαργαριτόπουλος, Λατινόπουλος, Θειόπουλος, Γενεράλης.

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ16 3-0
Για το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από τους Μπέμπηδες 2000 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και λιγότερο στην τεχνική, κάτι που βόλευε τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι 1 χρόνο μεγαλύτεροι σε ηλικία απ” τους παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ (γεννηθέντες το 2000 έναντι 2001).Ξέροντας το πλεονέκτημα των αντιπάλων, ο προπονητής μας Παγώνης Βακαλόπουλος ζήτησε απ” τους ποδοσφαιριστές του να οδηγήσουν το παιχνίδι στην ταχύτητα, κάτι όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 3-0.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο 17′, το 46′ και το 80′.

Η σύνθεση του ΗΡΑΚΛΗ: Τουλκέρης, Τοπαλίδης, Δήμτσιος, Ποπίδης, Βαφειάδης, Χαριτάκης, Διγκόζης Κορομπίλης, Αναστασιάδης, Γαβαλίδης, Τουρσίδης.

Έπαιξαν και οι: Θωμάς, Πότσης, Τσακαλίδης, Ανδριάς, Κρασσάς, Παπαδόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top