“Εκανε τεράστια προσπάθεια ο Παπαδόπουλος”

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ArenaFM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βοηθός-συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, μίλησε στον “ArenaFM” και τόνισε την τεράστια προσπάθεια που γινόταν.

Αναλυτικά:

“Υπήρχαν σκέψεις από τον κόουτς. Ενα από τα σημαντικότερα ήταν η παρουσία του. Έκανε τεράστια προσπάθεια, δεν εισακούστηκαν αυτά που ζήτησε και έφτασε σε αυτήν την απόφαση. Ο Παπαδόπουλος δέθηκε με τον Ηρακλή.

Ο κ. Καγιούλης προσπάθησε να διορθώσει πολλά, όμως σίγουρα μόνος του δε μπορούσε. Τα πράγματα είχαν μια βελτίωση με τον κ.Καγιούλη στο οικονομικό. Στο αγωνιστικό η ομάδα ήταν δεμένη και όλοι κάναμε το καλύτερο δυνατό ώστε  να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι δυσκολίες υπήρχαν αλλά ήμασταν σε μια μεγάλη και ελκυστική ομάδα που η θέση της πρέπει να είναι πολύ πιο ψηλά από εκεί που είναι τώρα. Ευελπιστείς και πάντα ότι θα έρθει κάποιος να αναλάβει την ομάδα και να την πάει ψηλά”.

Για την αντίδρασή του στο πέναλτι που δεν πήρε ο Κυριακίδης στην Τούμπα: “Η καρατιά στον πάγκο ήταν από την ένταση της στιγμής. Και ο Παπαδόπουλος είναι άνθρωπος και αντέδρασε έτσι”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Δεν έγινε πρόταση να αναλάβω πρώτος προπονητής. Από την πρώτη στιγμή μείναμε να βοηθήσουμε λίγο στην μετάβαση. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περίπτωση επιστροφής”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top