Τι ισχύει με τον Νικολαΐδη

Η παραίτηση που δεν έγινε αποδεκτή και η σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Διάφορα, Ροπαλιές

Μία χθεσινοβραδινή μας ανάρτηση στην σελίδα που διατηρεί η BlueArena στο facebook, προκάλεσε μίνι συναγερμό στα γραφεία της Μίκρας. Όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία, στα επίσημα έγγραφα που αποστέλλει η ΠΑΕ Ηρακλής σε όλους τους φορείς, υπογράφει ο Δημήτρης Νικολαΐδης ως γενικός διευθυντής.

Μόνο που όλο αυτό το διάστημα γνωρίζαμε ότι ο Νικολαΐδης έχει παραιτηθεί και απλά βοηθάει ως εξωθεσμικός παράγοντας την διοίκηση του Νίκου Καγιούλη. Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Καγιούλης είχε δηλώσει επίσημα ότι κάνει προσπάθειες για να μεταπειστεί ο Νικολαΐδης και να παραμείνει στην ΠΑΕ.

Μετά την δημοσιοποίηση του εγγράφου και σχετική ενόχληση στην ΠΑΕ, ενημερωθήκαμε ότι ποτέ δεν αποχώρησε ο Νικολαΐδης από την κυανόλευκη εταιρία. Ναι μεν παραιτήθηκε, αλλά η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή.

Και μάλιστα έχει υπογράψει σύμβαση με την κυανόλευκη εταιρία, η οποία ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2015 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017. Το γιατί η παραίτηση ανακοινώθηκε επίσημα και η απόφαση της διοίκησης να μην την κάνει αποδεκτή, αποσιωπήθηκε, παραμένει μυστήριο. Και προφανώς αν δεν είχε διαρρεύσει το έγγραφο (φήμες λένε ότι ο Νικολαΐδης ψάχνει να βρει το πώς έφτασε το έγγραφο στα χέρια μας), κανείς δεν θα γνώριζε ότι ο Νικολαΐδης συνεχίζει κανονικά το έργο του στην ΠΑΕ ως έμμισθος υπάλληλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top