Ποντίκης: “Εχουμε έτοιμο πλάνο να τρέξουμε την ομάδα”

Ο Νίκος Ποντίκης για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, αν ο Παπαθανασάκης αποφασίσει να δώσει την ομάδα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena fm”:

«Δεν μπόρεσα να μπω στο σκεπτικό του κυρίου Παπαθανασάκη. Πώς σκέφτεται; Οδηγείται ο ίδιος και ο Ηρακλής στην καταστροφή. Να δούμε πως μπορούμε να περισώσουμε την κατάσταση.

Ο Ιταλός τι ρόλο παίζει δεν ξέρουμε. Αν ήταν να κάνει κάτι θα το είχε κάνει ήδη. Είναι η ώρα, τη λύση να τη βρούμε μέσα από από τον Ηρακλή. Όλα αυτά τα χρόνια οι επενδυτές μόνο επενδυτές δεν ήταν.

Ο Παπαθανασάκης είναι το κλειδί. Αυτός μόνο μπορεί να δώσει τη λύση. Και το δικό του συμφέρον είναι να δώσει σε εμάς την ομάδα. Έχουμε εμείς τον τρόπο να προχωρήσουμε την ομάδα και οργανωτικά και οικονομικά.

Κανείς δε βάζει χρήματα αν δεν υπάρχει μια αξιόπιστη λύση. Τώρα τι χρήματα να βάλουν οι επώνυμοι φίλοι του Ηρακλή, έτσι όπως είναι η κατάσταση;

Είναι ο κύριος Αντωνέλης και ο κύριος Δρακόπουλος και άλλοι επώνυμοι φίλοι του Ηρακλή. Ότι και να κάνουμε εμείς όμως, τη λύση την κρατάει ο Παπαθανασάκης. Θα αποταθούμε και στην Πολιτεία για να βρούμε τη λύση. Αν δε βρεθεί η λύση φοβάμαι πως θα έχουμε την τύχη της Νίκης Βόλου που αποχώρησε στη μέση του πρωταθλήματος.

Έσκασε ο Παπαδόπουλος Και τόσο που άντεξε απορώ. Θα μείνει στην ιστορία του Ηρακλή σαν ένας από τους πιο επιτυχημένους. Πάντως το τι έφυγε δε σημαίνει ότι δε θα ξανάρθει. Εμείς αν αναλάβουμε θα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας, αν δεν έχει βρει ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top