Συγκλονιστικός Παπαδόπουλος: “Είμαι εδώ, ας μου δώσουν ασφάλεια και επιστρέφω” (audio)

Σε μία συνέντευξη-εξομολόγηση ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για όλους και για όλα και δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι ανοικτός στην επιστροφή του αν του δοθούν οι εγγυήσεις που ζήτησε…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία συνέντευξη “ποταμό” στον Libero 107,4 ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε μία σπάνια κατάθεση ψυχής. Ο Ελληνας – πρώην – τεχνικός πλέον του Ηρακλή, με δάκρυα στα μάτια καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξής του, μίλησε για πάνω από 1,5 ώρα για όλα τα θέματα του συλλόγου.

Ο 45χρονος τεχνικός, είπε ξεκάθαρα πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι αυτός που δεν τον ήθελε στην ομάδα, αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Νίκο Καγιούλη την επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στην ομάδα, αλλά και κάποιων ακόμα ατόμων από την οικογένεια του συλλόγου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση: “Είμαι εδώ, αν λάβω διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα έχει ασφάλεια”.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

 

«Στην αρχή ηταν λογικο να υπαρχει αμβισβήτηση στο πρόσωπό μου. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει σήμερα με την αγάπη του κόσμου. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Είναι σχεση ειλικρίνειας αυτή που έχουμε με τον κοσμο και τους παίκτες. Με την κίνησή μου να παραιτηθώ, το κάνω πιο πολύ για να βοηθήσω την ομάδα και όχι εμένα. Ακόμα και τωρα βαζω το συμφερον της ομαδας πανω από το δικο μου.

Το να ξερει ο προπονητης ολα τα προβλήματα της ομάδας, τον επηρεαζει στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ο νέος προπονητής δεν θα ξερει τα προβλήματα σε βάθος και θα επικεντρωθεί στο αγωνιστικό».
Τόνισε επίσης για όσους λένε ότι πήδηξε απ’ το καράβι:
«Δεν θα πουλούσα την ομαδα. Δεν το έκανα 3-4 φορες που αρνήθηκα προτάσεις και δεν θα το έκανα ποτέ.
Έκανα τους παικτες ταλιμπάν και πίεζα για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν άλλαξαν όμως τα πραγματα. Χασαμε την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό των άλλων.
Τους έλεγα να κάνουν κάτι για να φέρουν κοντά τον κόσμο. Μου έλεγαν ότι προσπαθούν, ο κ. Καγιούλης μου έλεγε οτι κάνει επαφές. Πάλευα να διορθώσω πράγματα και με κατηγορουσαν ότι ασχολούμαι με όλα. Λες κι αυτό ήθελα…».
Τι ζήτησε για να μείνει

Ο Νίκος Καγιούλης ισχυρίστηκε πως δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο ο Νίκος Παπαδόπουλος για να παραμείνει στον Ηρακλή, αλλά ο πρώην προπονητής της ομάδας, δήλωσε διαψεύδοντάς τον ουσιαστικά: «Χθες είπα στον κ. Καγιουλη ότι για να συνεχίσω θέλω προσωπικότητες κοντά μου, ανθρώπους από τον Ηρακλή που να εκτιμά ο κόσμος. Ζήτησα την επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη.Ήταν καλή επιλογή. Έχει καλές σχεσεις με κόσμο και τους παίκτες, οι οποίοι τον αγαπούν. Ζήτησα παράλληλα 1-2 προσωπικότητες από την οικογένεια του Ηρακλή για να μας σέβονται. Μου είπε ο κ. Καγιουπλης ότι δεν τον γνωρίζει τον Μυροφορίδη κι ότι θα το δει».

 

«Είμαι εδώ αν…»
Συνεχίζοντας ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν μπορεί ολόκληρος Ηρακλής, μια μεγάλη ομάδα, να εξαρτάται από τον οποιονδήποτε προπονητή. Έχω ξεπερασει τα όρια μου πολλές φορές. Στην ομάδα δεν με ήθελε ο Παπαθανασάκης. Ο Καγιούλης ήθελε να μείνω στον Ηρακλή. Δεν κρίθηκα στην Σούπερ Λιγκ με την δυναμική του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top