“Προσπάθησα να τον μεταπείσω, αλλά…”

Οι δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ArenaFM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Καγιούλης φιλοξενήθηκε στον “ArenaFM” και μίλησε για την οριστική απόφαση Παπαδόπουλου να αποχωρήσει, τον προσωρινό αντικαταστάτη του Γιάννη Αμανατίδη, αλλά και τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον 46χρονο τεχνικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δυστυχώς είχαμε μια τέτοια κατάληξη μετά από ώρες συζητήσεων με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Επιμένει στην απόφασή του ο κόουτς και δε θέλει να συνεχίσει”, τόνισε αρχικά ο Ελληνογερμανός μάνατζερ.

Για το ποια είναι η δική του θέση είπε: “Δε θέλαμε να φύγει, θέλαμε να μείνει, αλλά τελική επιθυμία του είναι να φύγει. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά η απόφασή του είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δε ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Μου αιτιολόγησε την απόφασή του, ότι έχει κουραστεί, ότι έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά του άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον Ηρακλή, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω και θέλει να αποχωρήσει”.

Για το αν είχε συζητήσεις-επαφές με τον κόουτς: “Προσπάθησα να τον μεταπείσω, μίλησα εκτενέστατα μαζί του. Είχαμε άψογη συνεργασία. Ήταν πολλά τα προβλήματα, οι ανησυχίες, οι προσωπικές πιέσεις από άτομα που δεν έχουν  καμία σχέση με τον Ηρακλή. Μου είπε ποια άτομα είναι που δεν θέλουν την ηρεμία του Ηρακλή θα τα πούμε άλλη στιγμή”.

Αν το θέμα ήταν οικονομικό: “Είναι διαδώσεις από καλοθελητές ότι δε θα πληρωθούν μέχρι του Δεκέμβριο. Το οικονομικό δεν ήταν λόγος. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Σεπτέμβριο”.

Για το αν υπάρχει αντικαταστάτης: “Από αύριο θα αναλάβει ο κύριος Γιάννης Αμανατίδης μέχρι να βρούμε μια οριστική λύση. Δεν μπορώ να σας πω αν θα είναι μόνιμος. Έχει εμπειρία με 350 παιχνίδια στην Μποτυντεσλίγκα”.

Για την προσφορά του Νίκου Παπαδόπουλου: “Πρόσφερε φυσικά ο Παπαδόπουλος. Με αυτόν ανέβηκε η ομάδα είναι αδιαμφισβήτητο. Είχε την απόλυτη στήριξή μου. Με το υπάρχων κλίμα ο οποιοσδήποτε θα είχε δυσκολία να δουλέψει”.

Αν υπάρχει περίπτωση να πάρει τον Ηρακλή: “Να πάρω τον Ηρακλή δεν είναι της στιγμής. Άλλα πρέπει να δούμε μέχρι εκεί. Πρώτο θέμα είναι η συσπείρωση. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Έχω ξεκινήσει κάποιες επαφές πάνω σε λογική βάση για να μπορούμε να συζητήσουμε με τον κόσμο. Εμείς θα προσπαθήσουμε τα πάντα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόμσου, για να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που θέλουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top