ΑΘ10 για Παπαδόπουλο: “Εγινε θυσία για να ξυπνήσουν άπαντες, σε ευχαριστούμε”

Με μία εκπληκτική ανακοίνωση η ΑΘ10 ευχαριστεί τον Νίκο Παπαδόπουλο για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα και καλεί τον κόσμο να αφυπνιστεί για να μπει ένα τέλος στην διοίκηση Καγιούλη-Παπαθανασάκη!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κάποιον αθλητή ή προπονητή σε οποιοδήποτε άθλημα της ομάδας μας. Είμαστε ενάντια στη πρωσοπολατρεία και στις «σημαίες» γιατί στο παρελθόν μας έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι απλά, άλλος ένας προπονητής που πέρασε από τον σύλλογο. Αξίζει όσο λίγοι τον σεβασμό μας και θεωρούμε απαραίτητο να του τον εκφράσουμε δημόσια… Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και τη στιγμή που αποχωρεί, βοηθά τον Ηρακλή, καταδεικνύοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα το οποίο δεν είναι άλλο από τα λαμόγια που παριστάνουν τους διοικούντες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και σήμερα γίνεται θυσία για να ξυπνήσουν άπαντες στον σύλλογο και να πετάξουν έξω αυτούς που καπηλεύονται το όνομα και τη δυναμική του για δικό τους συμφέρον. Ο σύνδεσμος μας φωνάζει από τον περασμένο Φλεβάρη δυστυχώς όμως φωνάζουμε σε ώτα μη ακουόντων.

Η πλάστιγγα δυστυχώς έχει γύρει πολύ άσχημα εναντίων μας αλλά ακόμα μπορούμε να γυρίσουμε τη κατάσταση. Αν επιτέλους ενωθούν παράγοντες, παλαίμαχοι και ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ με μοναδική ατζέντα την εκπαραθύρωση των διοικούντων, τότε και μόνο τότε μπορεί να σωθεί η χρονιά.

Νίκο Παπαδόπουλε σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε η κίνηση σου να μην πέσει στο κενό και ο σύλλογος να μπορέσει να ξεφορτωθεί αυτούς τους παρείσακτους κι εσύ να επιστρέψεις άμεσα εκεί που ανήκεις… στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ.

Υγ: Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να εξηγήσουμε σε συνοπαδούς μας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι επαγγελματίας και μπορεί να βρεθεί κάποτε αντιμέτωπος με την ομάδα μας, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα ακυρώσει την στάση του αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον ΗΡΑΚΛΗ.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top