“Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρουμε πέναλτι;”

Οι δηλώσεις του Παύλου Κυριακίδη στην “Ωρα για μπλε”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Κυριακίδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 στην εκπομπή της “Ωρας για μπλε” και μίλησε για την επίμαχη φάση, ενώ άφησε τη δική του… ατάκα στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά:

Για τη φάση του πέναλτι: “Από τη στιγμή που ο αντίπαλος μου βρίσκει τα πόδια, είναι παράβαση. Είναι πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν μπροστά και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να πάρουμε πέναλτιΥπάρχουν τα βίντεο και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Μάλλον είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει ακόμα πέναλτι στην Ελλάδα”.

Για τη φάση της αποβολής του Σαραμαντά: “Ο Γιώργος φαίνεται ότι κάτι λέει αλλά είναι αυστηρή και υπερβολική η αποβολή. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν την έβρισε. Όταν μένεις με δέκα και πίσω στο σκορ είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να μην δικαιούμασταν κάτι βάση εικόνας αλλά ο διαιτητής είχε κακή μέρα και μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε”.

Για την εμφανιση του Χουάντερσον: “Η εμφάνιση του Χουάντερσον αποτελεί κίνητρο για όλους μας”.

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: “Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι δεν θα έρθει αύριο στην προπόνηση ο κόουτς. Μας κρατάει όρθιους. Ειναι μια δύσκολη απόφαση για τον ίδιο. Θα προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε και ήδη ως αρχηγοί με τον Ιντζόγλου κάναμε μια κουβέντα. Αυριο τον περιμένουμε στην προπόνηση. Έχει ανεχθεί πολλά στην ομάδα”.

Για τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας: “Ο κάθε παίχτης πρέπει να φτιάχνει τον εαυτό του παρά τα προβλήματα. Το δείχνουν όλοι αυτό. Υπάρχουν προβλήματα, έγιναν και κάποια μπερδέματα με τη Νόβα γιατί κάποια χρήματα έπρεπε να πάνε στο Καυτανζόγλειο. Ο κ. Καγιούλης προσπαθεί να βάλει μια σειρά αλλά εκεί που πάει να διορθώσει ένα πρόβλημα, ξεπετάγονται άλλα 2-3. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί από την προηγούμενη διοίκηση. Ο κ. Καγιούλης προσπαθεί να κάνει όσα λέει. Δεν μας τάζει λαγούς με πετραχήλι, χωρίς βέβαια αυτό να λύνει το πρόβλημα του Ηρακλή”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Ηρακλή στην τελευταία θέση, δεν θέλω καν να αντικρίζω την βαθμολογία. Πρέπει να κερδίσουμε επιτέλους την Κυριακή τον Ατρόμητο. Είναι αξιέπαινη η στήριξη του κόσμου με τα κουπόνια και τα χρήματα που δόθηκαν”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top