Ξεφτιλίστε όσους σας ξεφτιλίζουν

Το μήνυμα της BlueArena προς τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

BlueArena, Απόψεις

Αηδία. Αυτό νιώθουμε (ειδικά) τις τελευταίες ημέρες με την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Ηρακλής από το σύνολο των ΜΜΕ. Το ζούμε όλα αυτά τα χρόνια παραμονές αγώνων με τον δικέφαλο, ωστόσο πιστεύουμε ότι φέτος ξεπεράστηκε κάθε όριο ανοχής.

Δεν είναι μόνο το μήνυμα που περνάνε καθημερινά περί αγώνα τελικού για τον δικέφαλο, λες και για τον Ηρακλή είναι ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτό το μήνυμα άλλωστε περνούν κάθε χρόνο. Και όταν το αποτέλεσμα δεν τους ευνοεί, η γνωστή καραμέλα… “Μόνο σε αυτά τα παιχνίδια βγάζετε τα μάτια σας”.

Φέτος πήγαν ένα βήμα πιο μακριά. Εκτός από αγώνα τελικό, το σημερινό παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεσπάσει η ομάδα του Ίβιτς. Έχουμε ακούσει και διαβάσει όλα τα πιθανά (στο μυαλό τους) σκορ. Το 4-0 είναι η πιο… light εκδοχή της συντριβής.

Μπορεί το δίδυμο Παπαθανασάκη – Καγιούλη να έχει φτάσει τον Ηρακλή στα πρόθυρα διάλυσης, αλλά όσο υπάρχει Νίκος Παπαδόπουλος στον πάγκο, τόσο εμείς θα ελπίζουμε.

Και από τη στιγμή που εκείνος πιστεύει ότι ο “πληγωμένος” Ηρακλής μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, το πιστεύουμε και εμείς.

Ποδοσφαιριστές του Ηρακλή: Είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς λάβατε τα μηνύματα της… συντριβής σας. Μπείτε μέσα και ξεφτιλίστε όσους σας ξεφτιλίζουν δημόσια. Αναγκάστε όλους αυτούς τους απίθανους, να σας ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη και να πάψουν να σας αντιμετωπίζουν ως τα λιμά της κατηγορίας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top