Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Όργια Κύζα για να χάσει ο Ηρακλής από την πιο ευνοημένη ομάδα της Βορείου Ελλάδος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ξεφτιλίστηκαν στο πανελλήνιο οι εξυγιαντές της πλάκας. Σε μία σφαγή που θύμισε… Ολυμπιακό και μάλιστα στα καλά του χρόνια, ο Ηρακλής έχασε με 1-0 από τον δικέφαλο, γιατί πολύ απλά έπρεπε να χάσει.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Ροντρίγκες και μέχρι το πρώτο τέταρτο είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες. Ο Χουάντερσον όμως βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και κρατούσε με εντυπωσιακές επεμβάσεις τους κυανόλευκους στο παιχνίδι.

Κάτι που φαίνεται ότι θορύβησε τον Κύζα και την Κουρομπίλια, οι οποίοι πριν το ημίωρο έστειλαν στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη τον Σαραμαντά για διαμαρτυρία, ενώ κάθε επαφή ήταν φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χουάντερσον κρατούσε και ο Κύζας να καταστρέφει κάθε επιθετική προσπάθεια των κυανόλευκων με ανάποδα σφυρίγματα. Τα χειρότερα όμως τα βιώσαμε στα τελευταίο τέταρτο. Σε δύο περιπτώσεις “έπνιξε” δεύτερη κίτρινη του Κάμπος, στην ανατροπή του Κυριακίδη από τον Κίτσιου (υπάρχει επαφή στο έδαφος) δεν έδειξε πέναλτι, ενώ έκλεισε τα μάτια σε 3-4 φάουλ γύρω από την περιοχή του Γλύκου, με αποκορύφωμα το χέρι του Σακχόφ και την κεφαλιά του Κρέσπο στον Μοντέιρο.

Όσοι προδίκαζαν συντριβή του Ηρακλή απλά ξεφτιλίστικαν και αν ο Κύζας δεν έδειξε εξετάσεις στη… νέα παράγκα, τότε ακόμη και με 10 παίκτες οι κυανόλευκοι θα έφευγαν με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top