Φοφόνκα: «Μακάρι και φέτος…»

Ο Βραζιλιάνος βετεράνος επιθετικός για ντέρμπι και… προβλήματα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από τον Φοφόνκα στον Λεοζίνιο. Δύο Βραζιλιάνοι έχουν σκοράρει στα τελευταία δύο διπλά του Ηρακλή στην Τούμπα. Ο βετεράνος πια φορ του Ηρακλή, μιλώντας στο Metropolis 95,5  πέραν του αγώνα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ημίθεος.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το πώς βλέπει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ηρακλής: «Όπου και όποτεκαι να γίνεται είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Ηρακλής δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε μέχρι στιγμής. Πιστεύω αν πάρει ένα ντέρμπι, θα αλλάξουν όλα».

 

Για την περσινή νίκη μέσα στη Τούμπα: «Νομίζω ο Ηρακλής είχε να κερδίσει 10 χρόνια μέσα στη Τούμπα, μετά το γκολ που είχα πετύχει εγώ και είμαι πολύ χαρούμενος που πέρυσι η νίκη ήρθε με γκολ ξανά από Βραζιλιάνο. Μακάρι να πάρει και φέτος ένα καλό αποτέλεσμα».

 

 

Για τον Ηρακλή: «Έχω βαρεθεί να μπαίνω και να βλέπω ειδήσεις για τον Ηρακλή γιατί είναι πάντα τα ίδια. Μόνο προβλήματα με τη διοίκηση και γκρίνιες του κόσμου».

 

Για το αν περίμενε τον Ηρακλή να ανέβει και σχεδόν άμεσα να έχει τα ίδια προβλήματα: «Δεν το περίμενα, γιατί μία ομάδα που έχει ένα προπονητή περισσότερο από δύο χρόνια σημαίνει ότι κάνει κάτι καλό. Μπορεί να μην έχει το μεγάλο ρόστερ, αλλά έχει ένα αρκετά καλό πιστεύω και γι’ αυτό δε περίμενα να δημιουργηθούν ξανά τα ίδια προβλήματα με τη διοίκηση».

 

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Μακάρι να μην φύγει ο Νίκος, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει από την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Ο προπονητής βρίσκεται πάνω από δύο χρόνια στην ομάδα και είναι σημαντικό να μείνει τώρα με τέτοιες καταστάσεις, γιατί πρέπει μέσα στα αποδυτήρια να είναι όλοι ενωμένοι και ο Παπαδόπουλος το προσφέρει αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top