«Απώλεια ο Περόνε»

Ο Λάκης Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στο ντέρμπι και το διοικητικό πρόβλημα του Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον Arena FM 89,4 τοποθετήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην διοικητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ημίθεος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να  έχεις παίξει σε δύο ομάδες της ίδιας πόλης και να σε αγαπάνε όλοι. Σαφώς είμαστε με τον Ηρακλή αλλά και στον ΠΑΟΚ πέρασα ωραία χρόνια, ήταν από τα καλύτερα».

Για τον Κύζα που θα διευθύνει τον αγώνα:

«Αυτό το πράγμα που γίνεται στην Ελλάδα είναι απίστευτο, εμένα δεν με νοιάζει καθόλου ποιος είναι διαιτητής. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης, είναι ένα ντέρμπι, ανοιχτό, η εικόνα του παιχνιδιού είναι με έναν ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή της μπάλας περισσότερο χρονικό διάστημα και από την άλλη περιμένω έναν Ηρακλή καλά στημένο ,τουλάχιστον όσον αναφορά την αμυντική διάταξη. Ο Ηρακλής δεν θα παίξει όπως ήρθε η Ξάνθη στην Τούμπα να παίξει αμυντικά, γιατί έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πετύχει γρήγορα γκολ για να μην έχει αυτό το άγχος που αντιμετώπισε στα τελευταία παιχνίδια».

Για τις απουσίες του Ηρακλή:

«Εάν δεν έβλεπα τον Περόνε που στα τρία παιχνίδια ήταν πολύ καλός, ειδικά με την ΑΕΚ ήταν ο καλύτερος . Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται κάθε ομάδα αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να βγάζει συνεχόμενα ολοκληρωμένα παιχνίδια. Είναι βαρόμετρο για τον Ηρακλή και δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να τον αντικαταστήσει. Είναι απώλεια. Όσο για τον Λουκίνα δεν μπορώ να πω ότι είναι απώλεια από την στιγμή που δεν έχει παίξει καθόλου»

Για τα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή:

«Ποιον να πιστέψεις τώρα και από ποιον να ζητήσεις ευθύνες. Από ένα άνθρωπο που δεν έχει την ομάδα, ο οποίος είπε ότι έχει βάλει και χρήματα. Αυτό που γίνονται στον Ηρακλή είναι πρωτόγνωρα . Αυτός που είναι αρμόδιος είναι ο Παπαθανασάκης . Πραγματικά έχω κουραστεί, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με τον κ.Αντωνέλη , τον Φάνη και τον Κατσιαμπή. πρέπει να προστατέψουμε τον κ.Αντωνέλη γιατί ακούγεται το όνομα του . Η προσπάθεια που κάναμε δεν καρποφόρησε, βρήκαμε πολλά εμπόδια και ο κόσμος έχει κουραστεί πάρα πολύ. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα , παίκτες και τεχνικό τιμ κάνουνε μια τεράστια προσπάθεια και πρέπει να ξέρουν ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό τους. Οι συνθήκες είναι άσχημες αλλά τα παιδιά παίζουν για την φανέλα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top