«Πήρε τις μετοχές τζάμπα και θέλει λεφτά για να φύγει!»

Οι δηλώσεις του Νίκου Ατματζίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης.

Ο πρώην πρόεδρος μίλησε για τα προβλήματα του Ηρακλή, για το πως θα μπορέσουν να διώξουν τον Παπαθανασάκη, αλλά και για τους υποψήφιους επενδυτές που εμφανίζονται κατά καιρούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το αρχικό σχόλιό του: «Πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει μεγάλο πρόβλημα. Τα προβλήματά μας είναι τα μεγαλύτερα των τελευταίων 50 ετών. Θέλει μία μεγάλη προσπάθεια από όλο τον κόσμο για να πιστέψουμε ότι το μόνο πρόβλημα είναι πως θα λύσουμε το πρόβλημα».

Για το αν μπορούν να διώξουν τον Παπαθανασάκη: «Αυτός έχει τις μετοχές που τις πήρε χωρίς να πληρώσει τίποτα. Και νομικά και τυπικά, έχουμε κάποιο πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Για το τι θέλει ο Παπαθανασάκης: «Θέλει λεφτά για να φύγει. Αυτή τη στιγμή δε μπορούνε να βρεθούνε τόσα λεφτά όσα θέλει ο κύριος Παπαθανασάκης. Έχει ευθύνη που ο Ηρακλής είναι σε αυτό το σημείο. Και πρέπει να αναλογιστούμε τι έχει δώσει για να πάρει.  Ο Ηρακλής δεν είναι εμπορική πράξη. Τον Ηρακλή αν τον αγαπάς, πας, πληρώνεις και στο τέλος φεύγεις».

Για τους μάνατζερ που έρχονται και εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον Ηρακλή: «Εδώ πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Να δούμε τι μπορεί να γίνει για το καλό του Ηρακλή. Κι αν μπορούν κάποιοι παράγοντες Ηρακληδείς να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Όλοι οι άλλοι έρχονται να πουλήσουν και να φύγουν».

Για το αν κάποιος από την οικογένεια του Ηρακλή θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί και οι νόμοι για τις Ανώνυμες Εταιρίες είναι δύσκολοι. Εμπλέκεσαι σαν πρόεδρος και δεν μπορείς να ξεμπλέξεις ποτέ, όπως πχ ο Ρέμος. Οι νόμοι ανάγκασαν τους παράγοντες να απομακρυνθούνε. Αν ο πρόεδρος κάνει οικονομίες και ο σύλλογος έχει μία διαφορά, τότε πάλι ο πρόεδρος βρίσκει τον μπελά του».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top