Γραπτή δήλωση Βασίλη Διαμαντή

Τι αναφέρει για το ότι άλλοι πληρώνουν τα έξοδα του Ιταλού…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με αφορμή την χθεσινή τοποθέτηση του Θόδωρου Δρακόπουλου ο Βασίλης Διαμαντής που είχε ρόλο στην έλευση του Ιταλού, απέστειλε στη BlueArena γραπτή δήλωση την οποία μεταφέρουμε αυτούσια:

 

«Μετά από δημοσίευμα συνέντευξης που δόθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμο της πόλης από παράγοντα της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ στην σελίδα σας για θέματα του Ηρακλή αλλά και για το τι εστί Fabio Montecalvo, θα ήθελα να τοποθετηθώ ως ένας από τους επίσημους ανθρώπους και υπαίτιους για την έλευση του υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κύριο Fabio Μontecalvo για τα όσα ειπώθηκαν προς το πρόσωπο του και δη συγκεκριμένα για το ότι τα έξοδα του τα πληρώνουν άλλοι.

 

Kαταρχήν όλο αυτό το διάστημα παραμένω σιωπηλός στα όσα γίνονται και έχουν ειπωθεί από την αρχή για αυτό το περιβόητο deal ανάμεσα στον κύριο Fabio Montecalvo και τον κύριο Σπύρο Παπαθανασάκη.

 

Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Ο κύριος Fabio Montecalvo κακά τα ψέματα ειναι ο μοναδικός υποψήφιος επενδυτής που κατάφερε να επισημοποίησει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρώντας στην υπογραφή προσύμφωνου δεσμεύοντας για τα πρώτα βήματα της αγοράς. Στην αρχή ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος εγώ και οι συνεργάτες μου, Αλέξανδρος Μπαλάσκας – Ευσέβιος Μπουρανης αλλά και ένας από τους κρυφούς ήρωες που μόνο εγώ γνωρίζω για την προσφορά του σε ζητήματα που με κρατούσε ενήμερο αλλα και βοήθειες σε προσωπικές μου αποφάσεις από τον στενό μου συνεργάτη Χριστόφορο Μαργαρίτη για αυτήν την κατάληξη.

 

Στην πορεία ομολογώ προσωπικά άρχισα να προβληματίζομαι με την στάση του κυρίου Fabio Montecalvo με τον τρόπο που διαχειριζόταν ένα τόσο σοβαρό θέμα για την προβολή του μέσω Facebook. Στην πορεία όταν ήρθε η ώρα έδειξε σοβαρότητα. Του είχε ζητηθεί να είναι παρών την επόμενη φορά που θα ερχόταν στην Αθήνα για συζητήσεις με τον δικηγόρο του και αυτός οχι μόνο ήταν με το δικηγόρο του αλλά και με άλλες δύο μεταφράστριες για την καλύτερη διευκόλυνση στις μεταξύ τους συζητήσεις και με εμάς τους υποψηφίους συνεργάτες του.

 

Τους έπιασε αρκετά απροετοίμαστους. Πέσαμε και εμείς στην παγίδα της παρορμητικοτητας του. Οπότε με αυτές τις πληροφορίες θέλω να σας πω ότι αν ο κύριος Fabio Montecalvo θέλει να τελειώσει το deal θετικά, πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει.

 

Στο χέρι του ειναι να αποδείξει πως δεν είναι ένα ακόμη όνειρο. Τέλος όσον αφορά για τα οικονομικά που λένε το τι έχει πληρώσει ο κύριος Fabio Montecalvo, αυτό δεν αφορά τον κόσμο και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος αυθαίρετα μία πληροφορία δίνοντας έτσι μια κακή εικόνα προς τον κόσμο. Όταν ανταλλάσουμε απόψεις για κάποια θέματα που ήδη γνωρίζουν κάποιοι, καλό θα είναι να μένουν μεταξύ μας και να υπάρχει εχεμύθεια. Δυστυχώς εδω και 5 μήνες με έχουν απογοητεύσει πολλοί.

 

Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε λύσει από κοινού την συνεργασία μας. Ο αρχικός σκοπός μου ήταν να βρω επενδυτή για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μετά και από το «ok» του κυρίου Σπύρου Παπαθανασακη.

 

Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν και οι δύο πλευρές να αναλάβω το πάντρεμα. Για εμένα και τους συνεργάτες μου ήταν όνειρο ζωής η διαπραγμάτευση αγοράς μιας ιστορικής ομάδας όπως ειναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Αλέξανδρο Μπαλάσκα, Ευσέβιο Μπουρανη και Χριστόφορο Μαργαρίτη. Σίγουρα θα είμαι σε θέση να πω πολλά περισσότερα όταν τελεσιδικήσει οριστικά η προσπάθεια αγοράς της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από τον κύριο Fabio Montecalvo.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ».

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top