Βόμβες για Καγιούλη – Νικολαΐδη

Σε αποκαλύψεις που αφορούν κινήσεις των Καγιούλη και Νικολαΐδη, προχώρησαν χθες εκπρόσωποι των οπαδών του Ηρακλή.

Διάφορα, Ροπαλιές

Ορισμένες κινήσεις που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Νίκος Καγιούλης και Δημήτρης Νικολαΐδης, έχουν προκαλέσει το… ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών της χώρας.

Αυτό αποκάλυψαν εκπρόσωποι των οπαδών που παραβρέθηκαν στην χθεσινοβραδινή συγκέντρωση της Μίκρας, ενώ υποστήριξαν ότι ο Νικολαΐδης έχει ήδη ενημερωθεί πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, για μία υπόθεση που δεν σχετίζεται άμεσα με τον Ηρακλή.

Πρόκειται σαφώς για ένα γεγονός που είναι πιθανόν να προκαλέσει εξελίξεις και με την παρουσία τους στην κυανόλευκη εταιρία, αν και αυτή τη στιγμή ούτε ο ένας, αλλά ούτε και ο άλλος έχουν κάποια θεσμική σχέση με την ΠΑΕ.

Ο ένας αυτοπαρουσιάζεται ως έχων το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο (πληροφορίες τον θέλουν να… τρώει πόρτα σε συνάντηση με την διοίκηση του Καυτανζογλείου, μιας και δεν είχε κάποιο έγγραφο που να νομιμοποιεί την παρουσία του στην ΠΑΕ), ενώ ο άλλος είναι πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, που επισήμως έχει παραιτηθεί και τον τελευταίο μήνα έχει προσκολλήσει στον Καγιούλη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top