Κίτρινες, λάθη και… κλεψίματα

Απειρία, διαιτησία και… πάθος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εχουν διεξαχθεί λίγοι αγώνες ακόμη στο Πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο ήδη ο Ηρακλής έχει δείξει στοιχεία της φετινής του ομάδας. Αποτυπώνονται κατά ένα ποσοστό και μέσα από την στατιστική. Στους σχετικούς πίνακες αυτής, ο Ημίθεος βρίσκεται ψηλά σε συγκεκριμένους τομείς που καταδεικνύει και την διαιτητική αντιμετώπιση που έχει ως τώρα και την απειρία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και το πάθος που βγάζουν στο γήπεδο.

Εκτός όλων των υπολοίπων αποφάσεων για τις οποίες έπρεπε αλλά δεν «φώναξε» ποτέ ως τώρα η ΠΑΕ, ο Ηρακλής είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες από κάθε άλλη, μετρώντας 19 στο σύνολο. Κι αυτό είναι κάτι που θα «πληρώσει» στην διάρκεια της χρονιάς καθώς κατά γενική παραδοχή δεν έχει βάθος.

Οι «κυανόλευκοι», ενδεικτικό και της απειρίας τους, είναι δεύτερη ομάδα στα λάθη (μετά την Λάρισα). Λάθη που αφενός δεν τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν, να επιτεθούν σωστά και να δημιουργήσουν, λάθη που αφετέρου δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Λάθη ατομικά τα οποία «πληρώνουν» πολύ ακριβά ανασταλτικά δεχόμενοι γκολ, χάνοντας αγώνες και βαθμούς.

Στις σχετικές στατιστικές πρωτιές, ο  Ηρακλής είναι δεύτερος στα κλεψίματα, κάτι που καταδεικνύει τον ενθουσιασμό που έχει ως ομάδα και ενισχύεται από την πρώτη θέση στις επεμβάσεις.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top