Καιρός να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράγματα

Η συνέντευξη τύπου του Φάμπιο Μοντεκάλβο, δυστυχώς επιβεβαίωσε τις πολύ μεγάλες επιφυλάξεις που εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή.

BlueArena, Απόψεις

Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα, όταν ορισμένοι φίλοι της ομάδας επιχείρησαν να μας… στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, με αφορμή τις επιφυλάξεις που εκφράσαμε δημόσια για τον Φάμπιο Μοντεκάλβο.

Στον δρόμο για το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, ελπίζαμε ότι τούτη την ώρα θα γράφαμε ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για μία επόμενη ημέρα στον σύλλογο, πολύ καλύτερη από την σημερινή.

Στον Ιταλό δόθηκε γήπεδο για να παίξει μπάλα. Κοντά στις 2,5 ώρες μιλούσε στους εκπροσώπους του τύπου. Δέχθηκε δεκάδες ερωτήματα, αλλά οι απαντήσεις του δυστυχώς απογοήτευσαν τους πάντες και κυρίως αυτούς που πίστεψαν στις μεγάλες του υποσχέσεις.

Υποσχέθηκε επενδυτές από το Ντουμπάι, 15 εκατομμύρια ευρώ από την πατρίδα του, Ιταλό προπονητή (λες και το πρόβλημα του Ηρακλή είναι ο προπονητής) και όταν του θέσαμε το απλό ερώτημα (“μπορείτε να μας αποδείξετε ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα για να λύσετε τα προβλήματα του Ηρακλή;”), απάντησε με το αόριστο… “Πρέπει να με εμπιστευτεί ο κόσμος”. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή.

Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, είναι καιρός να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράγματα, όπως για παράδειγμα με το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Με τον Ιταλό, ως BlueArena, δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε και προβλέπουμε ότι λίαν συντόμως θα γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποσυρθεί από το προσκήνιο. Όλο και κάποια δικαιολογία θα βρει για ρίξει αλλού την ευθύνη.

Υ.Γ. Έχεις προγραμματίσει την συνέντευξη τύπου εδώ και καμιά δεκαριά ημέρες. Γνωρίζεις ότι θα σε ακούσει όλος ο κόσμος και εμφανίζεσαι με ένα μεταφραστή που καλά-καλά ούτε το όνομα του Μοντεκάλβο δεν γνώριζε; Και σε αυτό, δεν ευθύνεται ο Ιταλός, αλλά οι Έλληνες συνεργάτες του.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top