Η BlueArena δεν φιμώνεται

Η απάντηση της BlueArena στις δημόσιες προειδοποιήσεις περί αγωγών.

BlueArena, Απόψεις

Από χθες το βράδυ, βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια φίμωσης της BlueArena. Μέσω αναρτήσεων στο facebook και προσωπικών μηνυμάτων που έχουμε λάβει, Δημήτρης Νικολαΐδης και Στέλιος Μπέκας, μας προειδοποιούν ότι θα ακολουθήσουν τη νομική οδό αν δεν αποκαλύψουμε την πηγή του ρεπορτάζ που αφορούσε την απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια της Λάρισας.

Πρώτον: Στην Δημοκρατία, ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσφεύγει στην Δικαιοσύνη και δεν χρησιμοποιεί αυτό του το δικαίωμα για να απειλήσει – προειδοποιήσει κάποιον άλλον. Αν προτίθενται οι δύο κύριοι να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, έχουν κάθε δικαίωμα να το πράξουν. Τους ενημερώνουμε όμως ότι εκεί θα κληθούν να αποδείξουν ότι οι συντάκτες της BlueArena είναι “γελοίοι”, “αστείοι”, “ψεύτες”, “ανθρωπάκια” και “γράφουν ότι βλακεία κατεβάζει το μυαλό του”, όπως αναφέρει σε προσωπική του ανάρτηση ο κ. Νικολαΐδης και “ηλίθιοι”, όπως αναφέρει σε απάντηση ανάρτησης του κ. Νικολαΐδη, ο κ. Μπέκας (στο τέλος του κειμένου υπάρχουν και οι αποδείξεις).

Δεύτερον: Ως νομικός, ο κ. Νικολαΐδης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο δημοσιογράφος δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ως εκ τούτου, είναι το λιγότερο άστοχο να ζητάς δημόσια από δημοσιογράφους να αποκαλύψουν την πηγή ενημέρωσής τους. Στα 7 χρόνια λειτουργίας της η BlueArena, έχει αποδείξει πολλάκις την εγκυρότητα των ρεπορτάζ της. Στους λίγους μήνες παρουσίας σας στην ΠΑΕ, έχετε δώσει το δικαίωμα με τα λεγόμενά σας να αμφισβητήσουμε έντονα την ειλικρίνειά σας. Σας θυμίζουμε την περιβόητη συνέντευξή σας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM”.

Τρίτον: Οφείλουν κάποιοι να αποδεχτούν οτι η ενασχόληση με τα διοικητικά του ΗΡΑΚΛΗ, του κατατάσσει αυτόματα στην σφαίρα της δημόσιας κριτικής, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ενέργειες, τις συμπεριφορές, αλλά και την συνέπεια λόγων και έργων. Η ενασχόληση με τα κοινά της ΠΑΕ και η ταυτόχρονη απειλή φιμώσεως δια αγωγών και μηνύσεων αυτόματα μας παραπέμπει σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τις αρχές και τα ιδεώδη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ.

Τέταρτον: Θα ενημερώσετε τον κόσμο με ποια ιδιότητα λειτουργείτε και οι δύο; Από όσο γνωρίζουμε, ο μεν κ. Νικολαΐδης έχει παραιτηθεί, ο δε κ. Μπέκας δεν είναι κάτι στην ΠΑΕ Ηρακλής. Εκτός και αν ισχύει κάτι διαφορετικό, για το οποίο δεν έχει ενημερώσει τον κόσμο η ΠΑΕ Ηρακλής.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top