Διαρκείας για τον Αυτοκράτορα στο Καυτανζόγλειο!

Ειδικό stand θα υπάρχει από το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο…

Βόλει, Ηρακλής

Οι κινήσεις για την ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή συνεχίζονται καθημερινά.

Με νέα ανακοίνωση, το “κυανόλευκο” ΤΑΑ τονίζει πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνέχιζεται κανονικά και καθημερινά από τα γραφεία στο Κατσάνειο, ενώ υπογραμμίζει πως απομένουν μόλις πέντε ημέρες για την προσφορά όπου με το διαρκείας, μπορεί κάποιος να δει στην φανέλα της ομάδας “χαραγμένο” το όνομά του.

Ωστόσο, οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και από το Καυτανζόγλειο Στάδιο ΜΟΝΟ την προσεχή Κυριακή, όπου η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Μετά τις 20 του Σεπτέμβρη η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά, απλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης των ονομάτων.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Μέχρι Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου τα τελευταία Διαρκείας!

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία των ονομάτων για την συλλεκτική φανέλα του Αυτοκράτορα. Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα το διαρκείας τους και επιθυμούν όμως να δουν το όνομά τους επάνω στην φανέλα, θα μπορέσουν να το αποκτήσουν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 19:30 στο Καυτατζόγλειο γήπεδο σε ένα ειδικό διαμορφωμένο χώρο (Stand) που θα δημιουργηθεί.

(Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, θα μπορείτε να προμηθευτείτε κανονικά το διαρκείας σας, απλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης των ονομάτων)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top