Ο Τάσος Τζιότζιος στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή ο Τάσος Τζιότζιος…

Ακαδημία, Μπάσκετ

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δαμαλή, στον Ηρακλή έψαχναν να συμπληρώσουν το πάζλ των κορυφαίων προπονητών που ήρθαν φέτος στο σύλλογο (Συρόπουλος, Πανουτσακόπουλος, Τσαμπούρη)  με μια δυνατή προσθήκη για τα τμήματα υποδομής.

Έτσι με συντονισμένες κινήσεις η αρχηγός του Τμήματος Λίνα Τραμουντάνη σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Προπονητικού Προγραμματισμού, Σίμο Συρόπουλο, έφεραν στοΙβανώφειο τον πιο επιτυχημένο προπονητή στα τμήματα υποδομής γυναικών την τελευταία πεναετία, Τάσο Τζιότζιο.

Ο Τάσος Τζιότζιος είναι επί 33 χρόνια ενεργός προπονητής. Εργάσθηκε στις ομάδες Α.Ε. Πυλαίας, Α.Ε. Τούμπας, Α.Μ.Σ. Νέστωρ, Α.Μ.Σ. Πειραματικό, Αναπτυξιακό Ε.Κ.Α.Σ.Θ, Α.Σ. Άρης, Α.Σ. Ήφαιστος, Α.Σ. Πέρα, Α.Σ. Πρωτέας, Β.Α.Ο. Μ. Παναγία, ΠΑΣΤΕΡ, Π.Ο. Μουδανιών, SIEMENS, σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών και σε αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι των κορασίδων του Α.Σ. Άρη με τις οποίες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και δύο πανελλήνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.irakliswbc.gr ο Τάσος Τζιότζιος δήλωσε τα εξής:

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένος καθώς έχει μεγάλη βαρύτητα για έναν προπονητή να είναι σε μια ομάδα με το όνομα και την ιστορία  του Ηρακλή, που λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και ήταν καταλυτική η παρουσία της  Λίνας Τραμουντάνη και των κορυφαίων συναδέρφων στο προπονητικό team.  Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον χώρο και την ομάδα του Ηρακλή, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα».

Πηγή: www.irakliswbc.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top