Νέες δηλώσεις από τον Μοντεκάλβο

Στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης μίλησε αυτή τη φορά ο υποψήφιος επενδυτής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του εγγράφου  ο Φάμπιο Μοντεκάλβο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι μια βδομάδα στην Αθήνα, έχουμε κάνει 5 ραντεβού με τον κ.Παπαθανασάκη και αυτή τη στιγμή μπορώ να σας πω ότι έχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο πώλησης. Από  δω και πέρα θα γίνει ένας έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν;

«Τα επόμενα βήματα είναι καταρχήν να έρθω στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα προγραμματίζω να δώσω μια συνέντευξη τύπου. Προειδοποιώ όσους με συκοφαντούν, ότι θα τους εντοπίσω με τους δικηγόρους μου και θα πράξω ανάλογα. Ο στόχος είναι να αρχίσουμε γρήγορα την δουλειά για να φτιάξουμε την ομάδα. Υπογράψαμε όπως σας είπαμε ένα προσύμφωνο πώλησης, είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα».

Πότε θα έρθει η τελική συμφωνία;

«Πρέπει να με ρωτάτε για πράγματα που συμβαίνουν τώρα. Πλέον έπεσαν οι πρώτες υπογραφές. Δεν είναι απλό ενδιαφέρον και αυτό φάνηκε. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να δούμε τα νούμερα της εταιρίας αλλά αυτό δεν αφορά εσάς αλλά εμάς. Δουλεύουμε πάντως ήδη πάνω στην ομάδα».

Θα υπάρχουν συνεργάτες από την Σαουδική Αραβία;

«H εταιρία μου έχει πάρα πολλά γραφεία σε όλο τον κόσμο και πολλούς συνεργάτες. Μεταξύ αυτών των συνεργατών, υπάρχουν και επενδυτές από την Σαουδική Αραβία. Ψάχναμε ένα σωστό σημείο για να επενδύσουμε και η σωστή ομάδα που βρήκαμε να επενδύσουμε είναι ο Ηρακλής».

Τι είναι αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τον Ηρακλή;

«Επιλέξαμε τον Ηρακλή γιατί έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, της μεγαλύτερη της Μακεδονίας  μια πόλη σημαντική, με τουρισμό, που μπορούν να γίνουν πολλές παράπλευρες δραστηριότητες με το ποδοσφαίρου».

Υπάρχει συνεργάτης σας από την Αραβικα Εμιράτα που ενδιαφέρεται για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή;

«Υπάρχουν συνεργάτες μου που ενδιαφέρονται και για το μπάσκετ του Ηρακλή».

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Αφήστε με να δουλέψω , μην προκαλείται αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο, γιατί αν δω κάτι τέτοιο θα σηκωθώ να φύγω”.

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top