Λεοζίνιο: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Μάχη σε κάθε παιχνίδι υπόσχεται ο Λεοζίνιο για τη νέα σεζόν…

Συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport παραχώρησε ο Λεοζίνιο εν όψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να αφήσουν εκτός σκέψης τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δώσουν στο γήπεδο τη μάχη τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Αναλυτικά:

 

«Δύσκολη σεζόν»

Ο 31χρονος λατινοαμερικανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει καλά όπως όλοι πως η φετινή σεζόν για τον Ηρακλή δεν θα είναι εύκολη. Τόνισε ωστόσο πως οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να αφήσουν έξω από το γήπεδο τα προβλήματα που υπάρχουν: «Πιστεύω πως η φετινή σεζόν για τον Ηρακλή δεν θα είναι εύκολη. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές κι όλοι όσοι βρισκόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Αφήνουμε έξω από το γήπεδο αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε και ότι μας απασχολεί το αφήνουμε έξω από τη σκέψη μας μπαίνοντας στο γήπεδο».

«Πολύ καλά αποδυτήρια»

Επί τούτου ο «Λέο» εξήρε την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, που σε πολλές περιπτώσεις έχει κρατήσει ενωμένη την ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως σ’ αυτή την προσπάθεια μας έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητή μας. Εχει κρατήσει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδας κι αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Ξεχνάμε τα προβλήματά μας και θα δώσουμε τα πάντα για να έχει επιτυχία στο γήπεδο η προσπάθεια που θα κάνουμε».

«Πανέτοιμος για το 100%»

Ως προς τον ίδιο; Οι στόχοι του είναι να πάει καλά η ομάδα. Να δίνει το απόλυτο των δυνατοτήτων του σε κάθε αγώνα: «Δικός μου στόχος είναι να δίνω το 100% στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για μένα και για την ομάδα. Στον Ηρακλή φέτος κάναμε μια πραγματικά πολύ καλή προετοιμασία στην Ολλανδία. Γνωρίζουμε καλά τα πλάνα του προπονητή μας, τον τρόπο σκέψης του και την στρατηγική του. Πιστεύω πως θα εμφανιστούμε καλοί στη νέα σεζόν» υπογράμμισε. Αναφερόμενος στο νέο Πρωτάθλημα και το πως περιμένει να εμφανιστούν οι ομάδες, ο Λεοζίνιο σχολίασε: «Δεν έχω δει και πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα για να πω την άποψή μου. Δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν οι υπόλοιπες ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα φαβορί, αλλά φέτος είναι πιο ανοικτό το Πρωτάθλημα και έχει πολλές και καλές ομάδες».

«Να είστε κοντά μας»

Μέσω της συνέντευξής του στη «Μ» ο Λεοζίνιο απευθύνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή. Τον καλεί να είναι δίπλα, κοντά στην ομάδα και στήριγμα στο αγωνιστικό τμήμα αποτελώντας τον 12ο παίκτη: «Θέλω να πω στον κόσμο του Ηρακλή, να είναι μαζί μας. Να μείνουν κοντά μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Ξέρουμε όλοι μας πως είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν. Θέλω να τους πως ότι όλοι στην ομάδα θέλουμε να είναι κοντά μας και να μας βοηθούν με την παρουσία τους για να πετύχουμε τους στόχους μας» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Πηγή: www.metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top