Μυροφορίδης: «Χρειάζεται ηρεμία ο Ηρακλής»

Να βρεθεί λύση με επενδυτή και να αποκτήσει την απαραίτητη ηρεμία ο Ηρακλής, ευχήθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης.

 

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή (που σήμερα έχει τα γενέθλιά του) καυτηρίασε τον ντόρο που δημιουργείται μέσω Social Media για το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στον Ηρακλή:

«Στο τέλος θα καταντήσω και γραφικός να μιλάω για τον Ηρακλή. Δεν θα είναι και ωραίο. Αυτό που γίνεται στον Ηρακλή δεν υπάρχει, πρέπει να την αφήσουν την ομάδα κάποτε να ηρεμήσει. Με φωτογραφίες και Facebook δεν μπορεί να ηρεμήσει η ομάδα. Ο Ηρακλής θέλει επενδυτή, θέλει ανθρώπους να τρέξουν την ομάδα, ανθρώπους που θα δώσουν βοήθειες στον προπονητή και στους συνεργάτες του, να δώσουν βοήθεια στους παίκτες. Δεν ξέρω πως θα γίνουν όλα αυτά σύντομα, αλλά ελπίζω να γίνουν.

Για τον Μοντεκάλβο:

«Δεν έχω καμία εικόνα για τον κ. Μοντεκάλβο. Να είναι καλά ο άνθρωπος να είναι καλά κι ας μην τον γνωρίσω ποτέ».

Για το πώς θα ανταπεξέλθει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα:

«Αγωνιστικά ο Ηρακλής αν δεν είναι άτυχος με τραυματισμούς και κάρτες θα είναι καλός, είναι αξιόλογη ομάδα. Αυτά τα 14-15 παιδιά, γιατί τα άλλα είναι πιο νέα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουνε, υπό την καθοδήγηση του Νίκου (σ.σ. Παπαδόπουλου) πιστεύω δεν θα έχουν θέμα. Θα είναι καλή ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι από τον Ηρακλή λείπει το όραμα».

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top